Hirdetés
- I Have No Mouth, and I Must Scream teszt
- League of Legends
- Nintendo Switch 2
- Age of Mythology Retold: Immortal Pillars teszt
- Hivatalosan is bejelentették a The Last of Us sorozat harmadik szezonját
- Ingyenes az Epic Store-ban a River City Girls
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- Alkoholista nevelde
- Xbox Series X|S
- Witcher topik
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof01
veterán
válasz
Tegla80 #59721 üzenetére
Ha már új nevet kapott (Zavod: Graveyard shift) azt hittem legalább kicsit átszabják a pályát, mert így lehetett volna simán csak Zavod 311 Night version is a neve! Mondjuk néhány kilőhető lámpa, légi járművek megtartása, valami érdekességet belevinni! Semmi kreativitás nincs benne!
gyuribácsi88: Na látod erről beszélek! Legalább valami rézf@szú baglyot betehettek volna! -
PandaMonium
őstag
válasz
Tegla80 #59721 üzenetére
Teljesen lényegtelen, hogy menet közben húzza ki/dugja be a csatit vagy kikapcsolt állapotban, nem lesz semmi baja a gépnek tőle. Ha kicsit jobb minőségű a kábel akkor kikopnia se kéne, de én is láttam már olyan HDMI kábelt ami jóformán kiakart csúszni a portból ha nem volt "odaragasztva".
Ahogy már előttem elmondták az új kábel mindenképp megér egy misét, de ha a házimozi tökéletesen megy róla akkor sajnos gyanús, hogy a PS4-el lesz a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- Formula-1
- Gitáros topic
- Tőzsde és gazdaság
- Videós, mozgóképes topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Nintendo Switch OLED - Atmosphére - 256 GB - gyönyörű állapot - minden tartozék - ingyen játékok
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest