Új hozzászólás Aktív témák

  • PS4-hez szeretnék egy komoly, profi gamer fejhallgatót. Na mármost a fejhallgatóknak 3 kategóriáját látom.

    1. Van egyrészt a hagyományos sztereó fejhallgató kategória, ami bármi eszközhöz csatlakoztatható. Állítólag ennek a legjobb a hangzása, sokkal jobb, mint a másik két kategóriájáé.
    2. Vannak a gamer fejhallgatók, amik játékbeli hanghatásokra vannak jobban hangolva, illetve térhangzásúak, és az esetek 99%-ában PC-s gamerek szokták használni.
    3. Vannak a kifejezetten Playstationhöz készült fejhallgatók, amilyeneket például a topik összefoglalójában lehet találni.

    Na mármost a 3 kategória fentről lefele elvileg csökkenő hangminőség/ár aránnyal rendelkezik. Kérdem én, ha bármilyen fejhallgatót lehet használni a PS4-gyel (klipróbáltam, nekem az 1. kategóriából van fejhallgatóm és tökéletesen működik vele, rádugtam a Dualshock 4-re), akkor miért lenne érdemes vennem kifejezetten PS4-nek szánt fejhallgatót, ha úgyis bármilyennel működik? Van valamiféle kompatibilitási előnye? Mert különben a szokványos PC-s gamer fejhallgatók között sokkal nagyobb a választék, és feltételezhetően sokkal jobb tudású/árú opciók vannak.

    A kérdésem lényege végülis az, hogy térhangzású fejhallgatót akarok venni a PS4-hez, és a lehető legprofibb térhangzást adja át nekem, de 50k fölé nem akarok menni. Tud ebben valaki segíteni?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák