Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz Kendek #84139 üzenetére

    A kontrolleren levő síkidomos gombokat (amiből ráadásul négy is van) is csak azért jegyzed meg, mert számtalanszor használod. Ha valamit nem használsz, nem jegyzed meg.

    Amúgy nem feltétlen kéne rá bekapcsológomb. A médialejátszómon (Popcorn Hour A-210) sincs egyetlen gomb sem: mikor bedugod, automatikusan elindul (ez azért is feature, mert egy esetleges áramszünet után is automatikusan elindul, hogy az esetlegesen beállított torrent-kliens ott tudja folytatni a letöltést, ahol abbahagyta, vagy hogy továbbra is elérd távolról), aztán távirányítóval kikapcsolod standby-ra, majd onnantól kezdve úgy vezérled a távirányítóval, ahogy akarod, kikapcsolod/bekapcsolod, whatever. A PS is simán tudna így működni és nem is lenne rossz, mivel egy otthon nem lét közbeni áramszünet után magától is kikapcsolna, ha a power-save be van állítva.

    Én amolyan Popcorn, vagy Apple módra csinálnék neki egy egyetlen, anodizált alumínium darabból kifaragott unibody házat egyetlen apró, szolid power-led-del, oszt jónapot. Persze, tudom, az költségnövelő lenne, de kit érdekel?! Legalább lenne alternatívám, hogy olyat válasszak!

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák