Új hozzászólás Aktív témák

  • pomk

    őstag

    válasz A`rpi #77612 üzenetére

    Jogos! Egyébként ez az egyetlen amit hiányolok én is mobil appból, minden mást lehet rajta intézni/nézegetni stb., de ezt az egyet pont nem.

    (#77617) zso85
    Természetesen embere válogatja, de én is PCről váltottam. Eleinte kicsit furcsa volt, főleg FPS játékoknál, de simán meg lehet szokni. Most már el sem tudnám képzelni, hogy egy 19"-os monitor előtt, görbe háttal bambuljak, tologassam az egeret és püföljem a klaviatúrát. Sokkal kényelmesebb a kanapén feküdve, 47"-on játszani egy kontrollerrel. Ne aggódj, sok mérnöki óra van abban, hogy minden gomb kézre álljon és pont ott legyen, ahol annak lennie kell. Hamar rá fog állni a kezed. ;) Ha csak ez miatt nem váltasz, szerintem feleslegesen aggódsz. De ha úgy gondolod, menj el egy boltba ahol ki van állítva PS és próbáld ki mennyire áll neked kézre. Mondjuk egy bolti fél órás tesztből nem sok derül ki, de egy kiindulási alapnak mindenképpen jó lesz. Egy tippet adnék így látatlanban: vszínű(főleg ha izzadós a tenyered), csúszkálni fog a kezedben a contoller. Ez miatt ne aggódj, pár dolláros gumi borítás eBay-ről megoldja a problémát és egyben védi is a controllert.

    Szerk.:
    Csatlakoznék az előttem szólókhoz FPS témában. Lehet jól és jót játszani konzolon FPS játékokkal, azonban az egér pontosságához célzás tekintetében a controller sajnos elmarad. Még szerencse, hogy az FPS-ek általában nem cross-platform játékok. Csúnya alázás lenne. :DDD
    Viszont ha csak azért kérdezted a bill+egér kombót, mert "PC-n úgy szoktuk", akkor ne félj a controlleres irányítástól.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák