Új hozzászólás Aktív témák

  • Rigormortiis

    addikt

    Írok még pár dolgot az eso tamriel unlimitedről, hátha meghozom a kedvét pár embernek, amig akcios :)

    Tehát 3 frakció van. A wowwal ellentétben egy karakterrel is meg lehet csinálni minden frakció küldetéseit mégpedig úgy, hogy ha elértük a maximális 50es szintet, és végeztünk a saját frakciónk főküldetéseivel, átirányít minket a másik kezdőhelyre. Innentől veteránok leszünk. Olyan ez, mint a diablo 3 paragon rendszere.

    Pvp szerencsére csak az erre kijelölt területen lehetséges. Nem kell félnünk attól, hogy unatkozó 50esek megkeserítik kalandozásainkat :D

    Érezhető, hogy a játék alapvetően pve tartalomra épít, a pvp elég nagy káosz, nem is igazán foglalkozom vele. Hangulatos tud azért lenni, amikor esténként beindulnak az ostromok, de nem ez a játék fő erőssége.

    Az is pozitívum, hogy a bankunkat mindegyik karakterünk látja. Én pl oda teszek minden, craftoláshoz szükséges alapanyagot, amit így mindenki elér. Magához a craftolashoz ki sem kell őket venni a bankbol, a workbenchekről elérjük őket.

    Ami zavaró lehet, a hátas magas ára (ha imperial editiont veszünk, abban kapunk egy pacit). Engem mondjuk annyira nem zavar, mert amikor a wowot kezdtem, még csak a 40es szinten kaptunk hátast, úgyhogy abszolút szokható. A hátast is fejleszthetjük, sőt, kell is fejleszteni!

    Tényleg nagyon jó, tartalmas és hangulatos játék, de nagyon sok időt rá kell fordítani.

    Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

Új hozzászólás Aktív témák