Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Kakaduku #68610 üzenetére

    Azt mégis mivel magyarázod hogy alig van fegyver a játékban? A BF legalább tele van fegyverekkel, változatos pályákkal, meg rengeteg járművel.

    Ezt a játékot semmi más nem adja el, csak az hogy SW. Kár lenne ezt szépíteni.

    Az idei játékok fikázása meg teljesen jogos szerintem, egyik rosszabb mint a másik. Kár lenne ezt szépíteni, na meg nem is nagyon lehet.

    Mindenkinek van valami kedvence amit szeret, amit megvesz és amivel jól eljátszik, az hogy mások mit mondanak róla, úgy sem fogja őt befolyásolni, mivel neki tetszik, és elvezi a játékot.

    Én inkább azt veszem észre hogy lassan nem lehet egy játékról sem véleményt nyilvánítani mert valakik egyből személyes sértésnek veszik és kezdődik a hisztiparádé.

    Itt van pl a Siege, megint lehet majd vele játszani, az előző bétát kipróbáltam, nem segített az se a játékon hogy haverokkal játszottam mert egy borzalom a játék. Rossz az irányítás, rossz az egész kivitelezése, és kritikán aluli a játékmenet. Több időt vesz igénybe az előkészület, mint maga az akció a játék során, és a sok várakozás megöli a játékélményt, ettől függetlenül biztos van olyan akinek ez tetszik, megveszi és játszik vele. Kedves egészségére.

    A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

Új hozzászólás Aktív témák