Új hozzászólás Aktív témák

  • hakos1987

    őstag

    válasz bandi0000 #63906 üzenetére

    hangsúlyozom: személyes véleményem:

    a PC építés egy nagyon szuper üzletág, ahol a cél, hogy mindig újabb és erősebb alkatrészeket gyártsanak és értékesítsenek egyre nagyobb haszonnal. Kicsit túl lett ez szerintem már lihegve. Manapság a PC-k teljesítménye 4-5X-öse a pár évvel ezelőttieknek, ellenben a játékok grafikájában már nagyon csak szerény fejlődés látszik.
    Szerintem a PS4 teljesítménye a programozhatósága és a hardware erőforrásának kihasználása miatt a mai játékokhoz bőven elegendő. Ami miatt elégedetlenkedsz, az szerintem inkább a lusta és hanyag programozás eredménye. A játék gyártói inkább a marketingre mennek -trailerek, kiegészítők, DLC-k, a határidők szűkösek, és csak egy dolog számít: a PROFIT!

    Éppen ezért véleményem szerint nem a PS-t és AMD-t kell szidni, inkább a játékok készítőit mert szerintem ebből a hardware-ből sokkal többet ki lehetne hozni! Az meg hogy PC-ből atomerőművet kell már 5-600e Ft-ért építeni, ennek az egész üzletág felfuttatásának köszönhető. Továbbá a PC-n lényegesen nagyobb a veszteség, optimalizáció hiánya (több féle hardware), ezért is nem emlegethetjük egy lapon a teljesítmény/grafika tényezőt.

    Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)

Új hozzászólás Aktív témák