Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz glspeter1 #63807 üzenetére

    A 2. és 3. még jobbak, fordulatosabbak, szebben kivitelezettek. Nem mintha az első gyengére sikeredett volna, de tudták fokozni a történetet és a megvalósítást is a további részekben és ahogy nézem, a 4. rész még ezekre is rá fog tenni egy lapáttal.

    Én is belecsaptam ma a 2. részbe is, eléggé a fejemben van már mindhárom rész, tudom, hol mi vár rám, hol vannak a Treasure-ök, stb. Nagyon addiktív játék, hihetetlen jó hangulattal, kiváló humorral, ahol pedig kell, ott drámával.

    Simán ott tartunk, hogy a Naughty Dog neve olyan szinten összeforrt a minőséggel, hogy bármit is csinálnak, vakon megvenném akkor is, ha semmi videót nem látnék előre a játékból. A The Last of Us még az Uncharted-eken is túltett bizonyos szempontból: az olyan hihetetlenül jól megkoreografált apokalipszis-játék, ahol a karakterek még mélyebbek, a drámák még súlyosabbak, a küzdelmek pedig sokkal inkább vérre menők, amihez a kevesebb lőszer és a jóval nagyobb kiszolgáltatottság is hozzájárul. Ott tényleg a túlélésre játszol.

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák