Új hozzászólás Aktív témák

  • PandaMonium

    őstag

    válasz bulikavagyok #46906 üzenetére

    A dinamikusan változó EQ-ról szóló kérdés arra irányul, hogy a játéknak van-e lehetősége módosítani a profilt az API-n keresztül. Ez azért lehet érdekes mert így pl. pályánként vagy akár pályarészenként lehetne a legalkalmasabb profilt belőni mindenhez, és ekkor volna értelme. Vagy még annak is lenne értelme ha beállítható lenne, hogy az adott játék indulásakor automatikusan töltse be az adott profilt. Ha viszont nem így van és a letölthető "audió módok" igazából csak EQ profilok akkor bizony marketing fogás, mert ezeket kézzel is fél perc alatt át lehet állítani játék előtt.

    Árpi: A kérdés igazából nem erről szólt, nem akarok elvándorolni én sem a fejhallgató témába mert nem szeretném, hogy beinduljon megint valami off-lavina de tény, hogy ennyi pénzért lehet jobb fejest kapni mint amit a Sony árul.

    (#46905) Alice90: Sajnos előfordul a gyengébb minőségű tápegységeknél, hogy kikapcsolt állapotban bedugva sípolnak. Ha nagyon zavaró húzd ki a falból mikor nem használod vagy vidd vissza szervizbe, bár kétlem, hogy megér ennyi macerát a dolog.

    [ Szerkesztve ]

    What I cannot create, I do not understand

Új hozzászólás Aktív témák