Új hozzászólás Aktív témák

  • haddent

    addikt

    válasz Def26 #3714 üzenetére

    Hát ha valóban a multi 60fps a single pedig 30fps, akkor teljesen nyilvánvaló, hogy a multi grafikája butítva lesz, esetleg olyan apró pályák lesznek, hogy ott hozzák be a lemaradást. Tehát feleslegesen biztosan nem korlátozzák 30FPS -ra (HA! korlátozzák és nem 60fps..) a sztori módot.

    [Ugyancsak VG247] -ről. Itt még azt idézték, hogy a single a számításigényesebb, és mivel nem számít annyira az input lag, ezért inkább ezt még jobban elviszik a grafikai igényesség irányába (na, tehát eleve a single a nagyobb számítást igényelő, feltehetően amúgy sem lenne meg a 60fps? Kicsit marketingesen írták le a srácok, mintha direkt lenne így).

    "Graphically single-player is even a step above multiplayer. There’s even more destructibility. We analysed what 60 brings. 60 in multiplayer is really important because your reaction time is a lot shorter. In single-player it’s actually a lot longer. It’s not because our AI is stupid, but because you simply have more time to react. We said we don’t need 60, and we want the graphical push"

    Időben elég közel áll a 2 hír, tehát nehezen hiszem, hogy azóta a srácok olyan algoritmusokat írtak, hogy az megduplázta a teljesítményt :DDD

    #3715 Zjunior eeeezt most miért nekem írod? :DD Azért grat., szerintem jó döntés, csak nem értem miért nekem címezted :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák