Új hozzászólás Aktív témák

  • front3r

    őstag

    válasz Tatyla #35281 üzenetére

    Bár nem tudom az milyen, de szinte nincs olyan "szolgáltatói modem" amiben nincs router funkció is, tehát be tudnád állítani. Ha esetleg az universalPnP(uPnP) be lenne kapcsolva, akkor nem kell portokat állítani, de a DNS címeket, amiket írtam és a DMZ-t(ha van olyan) azt be kellene állítani! A DNS-t be lehet a modemben is állítani, így a konzolon már nem kell ,de ha nem akarod, akkor a konzolban be kell.
    Ha ezek megvannak, akkor a speed testnél a konzolban, a nat type-nak 2-nek kell lennie, ami már jó jel, de ez még nem megoldás. A letöltési sebességednek a DNS állítás és a portnyitások után(még egyszer: uPNP esetén nem kell, amúgy kell) meg kell ugrania!

    A FW2.0-val nálam is rossz lett újra a letöltési sebesség, de ezeket beállítottam, illetve egy teszt letöltés közben mértem a ps4-ben egy sebesség tesztet és meglódult a letöltés store-ból.
    Sajnos a Sony is ludas ebben valamennyire, hogy nincs jól kezelve a letöltés, mert sokan panaszkodnak erre, és ennek a beállítása hogy jó legyen, nem az átlagember szintje, ami miatt sok felháborodott ember lesz.

    De így valamennyire megoldható ez a hiba, ahogy írtam. Én is utána jártam, mert a GTA V-t digitálisan veszem meg, és az lesz vagy 50GB, és nem akarok hosszú órákat várni mire lejön... mondom a 3,5GB-os demóból nekem másodpercek alatt majdnem lejött 1GB, tehát "van erő" a PSN-ben, csak szarul van beállítva.

    Hátha lesz itt egy UPC-s kolléga aki rád ír!

    PS5, PSVR2 -  iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)

Új hozzászólás Aktív témák