Új hozzászólás Aktív témák

  • Elims

    veterán

    válasz perge666 #276638 üzenetére

    Azokból egyik sem érdekel/t/,így kihagytam.Csak az account-om alatt lett volna +3-4 sor,amikből soha nem töltöttem le volna egyet sem.

    Van egy-kettő ami jobb mint a többi.Annyival jobb,hogy tényleg elhiszi az agyad amit lát.
    Először inkább ellene voltam,mint mellette,mondván senki nem tudja,hogy hosszabb távon mit csinál az ember elméjével+!ott van a szemed előtt 1-2cm-re a kijelző.Nem akarom elhinni,hogy egy kis mellékhatása sincs a szemre.Ez ellen mondják,hogy az emberi szem a távolba fókuszál,de a kijelző akkor is ott marad a szemed előtt közvetlen..
    Néha jó elővenni,így olykor-olykor jó vele menni kicsit,de hosszabb távon biztos,hogy nem játszanék vele.
    Ha nem vr játékot játszol vele tv sem kell.Csak elindítod és megy a szemüvegen.Viszont akkor olyan -úgy szoktam leírni- mintha egy moziban az első sorból játszanál.Hatalmas paravánt képzelj el és tekintgetned kell jobbra-balra,fel-le.

    Most rákerestem..Az előző írásomban blood & truth-ot írtam.Bocs,a The London Heist-re gondoltam.A ps worlds-ben játszottam vele.Abban van egy-két olyan rész,ami tényleg elég jó... :-)
    Viszont a Scavengers Odyssey és a vr luge (+még egy pár a ps worlds-on kivül) tényleg élettelen.Van egy-kettő ami nem rossz,de nincs meg benne a kis spiritusz.
    Viszont az ócska kis Ocean Descent játékot szerintem senki ne hagyja ki ha teheti.Nem egy nagy alkotás,de a cápás rész meglepő tud lenni. ;-)

    Ha vmikor mégis vennél ilyen szemüveget,írj,mert a move joy-okban tönkre mennek az akksik.
    Kölcsönadnám pár hónapra.

    Icemad: "Resident Evilt nem volt bátorságom kipróbálni..."
    :-)
    Érthető.És ha tudnád,hogy nem halhatsz meg benne??Vajon akkor nem lenne kisebb a para? :-)
    Bár már az elején hozza a szintet..amikor a bokroknál elmegy egy manus.

Új hozzászólás Aktív témák