Új hozzászólás Aktív témák

  • Elims

    veterán

    válasz Wlac #276633 üzenetére

    Köszi!!

    Nekem is egyszerűbb lenne úgy,hogy vki játsza én meg izgulok. :-))
    Kipróbálom ha így írod,de tudom,hogy az első halál után leteszem és megy a gépről.Viszont a store-ban utánanézek a tárgyaknak. :R

    VargAlex: Teljesen az elején tartok.A kocsiból kiszállás után kb.2-3perccel.A kastélyba nem nyílt a nagykapu,hátra felé mentem,kisbusz vizsgálat,be az átszakított kerítésen,vki elsétált és azt követve most ott tartok amikor le kellene ugrani vmi füstölgő kupachoz.Szóval pár perc játék volt,de sokkal könnyebben mennék ha tudnám,nem tudok meghalni. :-)

    Perge: :R
    Így aztán tényleg nekiugrok. :R
    A moss-szal kezdtem,aztán a szemüveg miatt akartam kipróbálni más játékot,így jött a resident evil 7 (csak ez a két vr játék van a ps4-en).Az eleje viszont megfogott.Nem ismertem a sztorit és megtetszett.Kár,hogy horror és fps.. :-/ egyiket sem szeretem,de teszek vele egy próbát.

    Szerintem a legtöbb vr játék egyforma.Kicsit fakó,élettelen.A grafika közel sem olyan mint a tv-n.Annyira nem gáz,de látszik a különbség,de ettől függetlenül simán vállalható.Kb. ps2-ps3 között vhol 80%-ra a 3-as felé.
    Igaz,vannak játékok amikre nem igaz amit előbb írtam..mint pl. a moss. :-) Nagyon ötletes,aranyos,szép kis gyerekjáték vagy az eagle flight esetleg a blood & truth (utóbbiban vannak tényleg jó részek),de maradva a resident evil-nél,eddig tetszik.Szerintem így még parásabb lesz mint ha tv-n játszanám. (A last of us-t kb. 1 év alatt játszottam ki. :-) Erre kíváncsi leszek.)
    Ha szereted a horror műfajt játékban,biztos tetszene. :-)

Új hozzászólás Aktív témák