Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mephi666

    nagyúr

    üdv!

    ismerős uk-ba költözött, most vett ps5-öt és elküldte az egyik ps4-üket, mert az már sok lett volna a háznál :) mondta, hogy a 2 kontroller elég viseltes: egyik működik ha folyamatosan töltőn van, a másiknak meg nem tudja, mi a baja...

    kipróbáltam, kontroller1:
    töltőre rakva villog, 10percen belül azt jelzi, hogy feltöltődött (nem világít), bekapcsol vele a konzol, de 2 percen belül teljesen lemerül... (akkucsere gondolom megoldja, 3.4V körül mértem rajta) akku bekötési pontján jön töltőáram (ha folyamatosan töltőn lóg, ezzel lehet játszani)

    kontroller2:
    töltőre rakva nem világít, semmi reakció... be se lehet vele kapcsolni a konzolt... akkun 3V alatt mértem, szétszedés után az akku bekötési pontját mértem, ahova már nem jut áram (töltésvezérlő/kábelezés halott?)

    kipróbáltam, hogy hátha a 2-es kontroller akkuja még használható az 1-es kontrollerben, de azzal teljesen kuka az is...

    néztem, hogy 4ezer körül már vannak utángyártott 1000mah-s akkuk (amit őszintén megmondva én keveslek: x360-hoz voltak 2400mah-s AA-s elemeim: azokkal napokat ment, de az ilyen 1000ft-os fika utángyártott akkuk kb semmit nem bírtak) ...mit érdemes? gyári ds4-et, ami szintén 1000mah-s akkuval van összerakva, vagy párezerrel többért egy ps5höz való dualsense-t? (annak a formája is jobban tetszik és 1500mah fölött van az akkuja)

    [ Szerkesztve ]

    "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Új hozzászólás Aktív témák