Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz S e t h #253916 üzenetére

    "Hibáztatni maximum önmagamat tudnám, ha vmi fosht vennék tőlük, de hogy egy céget, főleg más játékosokat?"

    Szóval hibáztassam magamat azért, mert anno annyira vártam a the Division-t, annyira jónak nézett ki, és olyan szép ígéretekkel volt tálalva? Majd amikor day1 megvettem, és nekiálltam, akkor szembesültem azzal, hogy egy kurva nagy kamu volt az egész marketing, és az ígért dolgoknak jó ha 1/3-a volt benne a megjelent játékban?! Szóval az én hibám, hogy bedőltem nekik. Pedig akkor még nem is volt nagyon terítéken az "ubi downgrade" botrány. Mivel az első Watch Dogs-szal karöltve, a The Division-nal robbantotta ki.

    Tudjuk jól, hogy te a Breakpoint-ot is day1 vetted, mostanában meg a régi AC-ket nyüstölöd. oké. Ettől még nem kell mindig előjönni ezzel az önsajnálkozó/ironikus szöveggel, hogy "Szerintem elnézést kéne kérni azoknak, akik élvezik a játékaikat." Mert lassan napi szinten tolsz egy ilyet, ha felvetődik az Ubi téma. De az már nem érdekel, hogy valószínűleg nem véletlenül a negatív hangok az erősebbek!? Értjük mi, hogy neked tetszett, szerintem semmi baj ezzel. De a kritika jogos az Ubisoft-ra nézve. És ha pár éven belül nem változtatnak, komoly gondban lesznek.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák