Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    Tegnap kipróbáltam kicsit a Dirt 2.0-t. Utoljára az első Colin McRae játék váltotta ki belőlem ugyan ezt az érzést, hogy "Na ez ám a rali!"
    Nagyon megtetszett így elsőre. Az egész dizájn, a körítés, a grafika, a zene, a vezetési élmény, a sebességérzet. Valahogy így kell kinéznie manapság egy ralis játéknak! Úgy álltam neki, hogy minden vezetési nehézésket 3/5-re állítottam már rögtön az elején. Aztán Time Trial-ban mentem 4 szakaszt. Rögtön az elsőn, úgy lezúztam a kocsit, hogy végig se értem a szakaszon. És a többi szakaszon se én voltam a "pálya ördöge", mégis végig vigyorogtam. Mennyire frankó már amikor egy kis hepén (vagy hupán) elemelkedik a kocsi a talajtól, repülsz kereszbe be a kanyarba, és szinte érezni ahogy a gumik szép lassan újra megtalálják a kontaktot a talajjal, és húzza be a kocsit az ívre... A kocsiknak súlyuk van, tehetetlenségük.. bár tehetetlensége leginkább annak van aki kontrollerrel próbálja mint én. Ez után a kis próba után még nem tudom eldönteni, hogy érdemes e nekiállni gyakorolni. Én biztos fogok vele próbálkozni. De ugyan úgy el tudom képzelni azt, hogy bele lehet ebbe jönni, és azt is, hogy kidobott idő, és erőlködés lesz csak belőle. Még arra is jó lehet, hogy csak időnként elővegyem, és küzdjek egy két szakaszt élvezetből. Itt én a karrier módtól tartok, ahol azért jó időt is érdemes menni, az nem csak "szépségverseny".

    De ha úgy alakul, hogy túl nagy falat lesz nekem, akkor is örülök, hogy ismét van egy ilyen keménykötésű ralis játék. Még ha én igazán nem is tudom megmondani, hogy ez a szimuláció mennyire is van közel a valósághoz. Azt viszont biztosan tudom, hogy a WRC sorozat, ehhez képest NFS szintű arcade cucc.

    Ezzel együtt az is nagyon bizonytalan, hogy a Year One Pass-t megveszem e. Én nagyon boldog lennék, ha belerázódnék, akkor sok kellemes órát tölthetnék el vele. De azt is el fogom tudni fogadni, ha túl nagy falatnak bizonyulna ez nekem kontrollerrel.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák