Új hozzászólás Aktív témák

  • Tegla80

    addikt

    válasz perge666 #237592 üzenetére

    Jah, az orak azok csak mennek majd bele ha elkap es raszanod azt a sokat amit ra lehet. Viszont ez egy 1szeru jatek es csak annyi a feladat,h fat vigyel a fureszuzembe a kulonbozo palyakon.(kozben garazst epits es felderitsd a terkepet,h konnybb legyen a dolog es a haladas a nehez terepen).Meg vannak az emlitett challenge modok es kb ennyi.(meg ha trofeazol akkor par mellekkuldikent felfoghato cumis feladat. Pl terkepnezes nelkul csinald meg az 1ik palyat..... ahoz mar sac/kb ismerni kell. :K es meg hasonlok. :DDD )
    A challange az singli feladat es En pl azokkal kezdtem,h megtanuljam a gepek kezeleset/iranyitasat.
    Nem atomfizika igy ha mindent megcsinalsz max csillagra akkor kb mar lesz fogalmad az iranyitasrol a daru hasznalatarol es arrol,h a csorlo mekkora kincs (huzni es igy haladni is).
    Viszont En azt mondom,h magat a jatekot online tarsakkal es hc modban csinald(ha kilep a host mentodik a palya es ujratoltod host-kent es mehetsz tovabb) ,mert normalban nem is adja meg az osszes trofeat es jatek szemponjabol a hc a kihivas es az amikor a sár az sár es megfog es szenvedsz mig atjutsz.....van,h percekig gyurod es erzed,h haladsz es a vegen kijutsz,de van,h nem es tenyleg huzni kell massal/masnak.Mikor a viz az viz es a jarmu ami belemegy azt lehet elviszi a sodras es elmerul es nincs tobbe plusz ha rakott volt akkor rakomany kuka...vissza a garazsba es onnan ujra a cumidagonya,h eljuss oda es tovabb ahova tartottal. Egyedul hosszu es soxor nehez is par palya, plus kell mindig uzemanyagutanpotlas(ha jatszol majd megerted.....az itt nagy kincs 40-50l-es fogyasztas mellett :D ) vagy csak mas aki kihuz a xarbolsarbol.
    Plusz ne automatan jatsz hanem kezivaltoskent....ugy az 1es sebesseg az 3fokazatban adagolhato majd hosszu 1es igy ennyi es igy kozlekedj.Ez a leggyorsabb a sarban...... probalkozhatsz auto-val,de az ossze vissza valtogat....ha multizol latod a haladasi tempon,h ki auto es az aki kezi modban jatszik....haladosabb es hatekonyabb kezivel.
    uhh csak epp belekezdtem,de mar egy kazallal irtam,pedig tuti van jatekteszt is szebben,jobban leirva szval ennyi.Jatszd es meglatod/megtanulod :DDD (,de ha gondolod vegyel fel baratnak es segitek is ha latom,h mudrunner megy nalad. ;) )

    Krisz0630
    nekem uccso szerias(ha 7216-tol nincs ujabb kint meg) gepem van es a kezdetek ota cicereg....jatek fuggo,h hol mennyire es menuben nema alapban,de ilyen.Tobb ilyen gep lett/van megemlitve itt is ha koveted a topikot ,viszont azt,h ez miatt valaki gariztatta olyat nem olvastam. Szval arrol sztem nincs tapasztalat,de lehet tevedek.

    [ Szerkesztve ]

    Sony® & PlayStation®

Új hozzászólás Aktív témák