Új hozzászólás Aktív témák

  • Steve1207

    veterán

    válasz Carlos Padre #228353 üzenetére

    Valamelyik oldalon volt egy cikk a napokban, hogy direkt lett felvezetőbb stílusú, mert anélkül a közönség fele azt se tudja mi van. A másodikban pedig jobban belekapaszkodnak a történetbe.

    Más: végigvittem a Days Gone fő szálát, nem mondom, hogy hihetetlen alkotás, de az tény, hogy kategóriájában ebben a zombi világban nagyon is jó lett. Maga a sztori teljesen oké, változatos a játékmenet és a már ismétlődő dolgok se sablonosak, valami eltérés akad.
    Felirat olyan 3-4 helyen nem volt max és a felétől észrevehetően több volt benne a bug, addig nem találkoztam semmi említésre méltóval, onnantól 1-2 helyen grafikai, kamerakezelési hiba előfordult vagy vibráló tárgyak. (Az első hordairtásom egy NERO bázisnál, ami úgy sikerült, hogy leguggoltam valami mögé és amikor rohantak rám a zombik mindegyik eltűnt :D ). Kicsit olyan, mintha a játék felénél csesztetnék a fejlesztőket, hogy haladjatok már.
    Ami nem tetszett, hogy vannak bizonyos részek, ahol animáció után tölt, kell 20 m-t sétálni és megint egy animációt. Nem hosszú a töltésidő, de az ilyeneket jobban össze lehetett volna mosni.
    Összegezve simán 8/10-es játék. Simán megéri a 10 körüli összegeket is, ha valaki jót akar szórakozni. Mindemellett meg se untam még, pedig elég hosszúnak mondható a történet, tuti volt vagy 30-40 óra a fő szál.

    Jah és valaki említette múltkor, hogy nem talál benzint. Van rengeteg benzinkanna, kb minden nagyobb helyen, ha jól körülnézünk, lehet a benzinkúton is tankolni, szerintem a 2/3-a is elég lenne és még úgy se fogyna ki, ha figyelünk, hogy ne fogyjon ki.

    .

Új hozzászólás Aktív témák