Új hozzászólás Aktív témák

  • ldave

    félisten

    válasz penge111 #220014 üzenetére

    Aha :) Jaja, Ha kijut az ember a városból, onnantól kezdve egész vállalható már a játék kinézete. Mármint nem lesz korszerű, de célnak megfelel azért:

    Persze van néha olyan rész, hogy el sem hiszem 2019-ben ilyen van: [kép]

    A sztori az semmilyen, alapjaiban ez egy klasszikus dungeon crawler, a karakterek viszont jópofák és Bioware szerűen néha beszélgetnek egymással menet közben. A játék tele van fejtörőkkel, néha úgy érzem, hogy több benne a puzzle, mint a harc :) A legtöbb rejtvény jó is, picit kell gondolkozni, logikázni. Eddig egyszer nyúltam leíráshoz, ott az angol tudásom volt kevés (egy vers alapján kellett volna valamira rájönni), de a többi átlagos logikával megoldható. Van minden fajta feladvány, a tologatóstól kezdve forgatásos dolgokon át harangokig, szóval változatos.
    A harcrendszer nekem továbbra is nagyon tetszik, így hogy már 6 karakterem van, mind specializálva, jókat lehet kombózni. Nem mondanám nehéznek, viszont figyelni kell, mert összejöhet úgy ez ellenfélnek, hogy 1-2 kör alatt kivégzi a csapatunk, ha nem reagáltam időben valamelyik lépésére.

    Most amúgy akciós PSN-en.

    [ Szerkesztve ]

    A Slime draws near! Command?

Új hozzászólás Aktív témák