Új hozzászólás Aktív témák

  • Steve1207

    veterán

    válasz hombre[EU] #219164 üzenetére

    Szerintem se, attól, hogy jön PC-re még nem lesz ez bukó, akinek PS a fő platform úgyis arra veszi meg és nem hiszem, hogy a vásárló tábor negyedét érintené ez a PC-re is megjelenik dolog (hasraütés). Teljesen mindegy a gépcsomagos mizéria is, elértünk a generáció végéhez, nem is biztos, hogy olyan nagy mennyiséget legyártanak dobozokból már :D

    Amúgy ott van pl a Detroit, 2 millió eladott példány volt 2018 év végén, most meg 3 milliónál tart úgy, hogy befigyelt egy "jön PC-re" itt is és egy ingyenes változat a PSN-eseknek. És nem is említhető egy kalap alatt a kettő, amit várnak tőle. A minőséggel biztos nem lesz gond, igaz engem egyelőre hidegen hagy a játék.

    proly01: amúgy engem is zavar ez az ideig óráig exkluzív egy játék, de manapság erre mennek a kiadók. Viszont az emberek többsége nem fog várni még jó fél évet emiatt. A streamer közösség elsőként akar játszani, a rajongó szintén, pistike is, aki olvasta a cikket meg látott két videót. Ünnepi szezonban ott virít majd mindenki arcába a boltokban Norman, baromi nagy közönséget érdekel csak a srác miatt is, akinek amúgy lövése sincs a játékról. Ez a találás elég ütős lett minden téren így ünnepek előtt.

    .

Új hozzászólás Aktív témák