Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    válasz Carlos Padre #199578 üzenetére

    +1 - nekem a középkategóriás Sennheiser fejhallgatóim (HD 558, HD598cs) ezerszer szebben szólnak, mint a Hyperx Cloud II-m.
    Amit most be akarok szerezni, az a Sony WH1000XM3 - főleg az aktív noise cancelling miatt (irodába nagyon jól jönne), viszont ahogy olvasom bluetooth-on ez sem kommunikál a PS4-el, azért ez így elég gáz lenne, ha kb. csak a saját wireless gamer cuccaival tud kommunikálni a PS4.
    szerk.: igaz erre már választ is adott valamelyik későbbi hozzászólásod.

    DAC-ot/Headamp-et ki milyet használ a PS4-hez? Nekem most egy FiiO E07K van, de ennek a cseréje is már megfordult a fejemben (tavaly BF-kor majdnem vettem egy valamilyen creative cuccot, csak azt eléggé lehúzták, hogy ha behal az akksija, akkor kuka), ugyanis a kijelzője már annyira megadta magát, hogy kb. semmi nem látszik rajta, illetve az aksija is elég keveset bír már (azt nem tudom, hogy ha teljesen megadja magát, akkor vajon USB-ről még működni fog, vagy már úgy sem).

    A days of play-nek már van konkrét időpontja? Gépekre is lesz akció? Továbbra is agyalok, hogy lecseréljem a Slim-emet Pro-ra, de nem tudom, hogy Full HD-ban lenne-e értelme, főleg ha jövőre tényleg jöhet a következő generáció, ami, ha igazak a találgatások, visszafelé kompatibilis lesz - szóval kicsit felesleges pénzkidobásnak érzem, inkább csak a vegyem meg a jobb gépet feeling hajt :).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák