Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    Foglalkoztat egy gondolat pár napja. Volt is szó róla itt, de jobban kifejtve megbeszélhetnénk. Meg érdekelne a ti véleményetek (még ha sokan ilyen AC-ra, FC-re is fanyalodtok sokszor.) :)

    Szóval tudom, hogy meg lehet venni mindkettőt, de.. Rage 2 vagy Borderlands 3.

    Ezen vacillálok, mert:

    A Borderlands összes részével játszottam. Nem vagyok a legnagyobb fanok között. De azért egy olyan szériáról beszélünk ami minden részével tartott egy magas szintet, egyedi, vicces, és van egy elég rendben lévő története. Több játékmód, és kemény tartalom. Szóval minden adott lenne. Viszont én most nem látom, hogy ez a széria, így a harmadik részre képes lenne megújulni. És az eddigi trailerektől sem estem hanyatt.

    Ellenben ott Rage2. Aminek az első részét sose játszottam végig. A második rész bejelentésekor a fejemet fogtam, hogy "mi ez a sz*r"?! Teljesen hidegen hagyott. Aztán az utóbbi idők trailerei meg úgy felcsigáztak, hogy ennyire várom: [link] (epicgif) Pedig only single player, nagy sztori se lesz gondolom, csak egy nagy nyitott terület és baromi nagy fun. A grafika is agyon van layerezve, meg effektezve, színes mint egy pride felvonulás, mégis bejön. (vagy lehet, hogy pont ezért?! [link] :D

    Na, véleményekk?

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák