Új hozzászólás Aktív témák

  • _drk

    őstag

    válasz tboy93 #189238 üzenetére

    Nem kell félni Ps Plus-tól. Évi 24 db játék. Szokták pár havonta akciózni, 13500-ért vettem karácsonykor. de van hogy olcsóbb. Ami a legnagyobb pozitív mellette, hogy az akciós játékok még akciósabbak. Vagy csak előfizetőknek akciós, de ezek lehetnek már 60%-osak is. Plusz a felhő adta előnyök, plusz úgy is előjön olyan játék amivel jó lenne multizni.

    Konzolra meg ugyan úgy ki lehet fogni jó akciókat. Most karácsonykor 105-ért vettem a Pro-t, de játékkal is voltak 120-130-ért. Év közben nem tudom mennyire trend de biztos vannak ugyan úgy leakciózva.

    Slim VS Pro:
    Nekem is csak 1080p tv-m van. AC Odyssey érezhetően jobban fut. Sokkal fluidabb az élmény. Ez szerintem több játéknál is előjöhet. De én Fat-tel is boldogan elvoltam de az már öreg volt, így nem kockáztattam meddig bírja, de nem bántam meg a ráfizetést, még ha az bírta is volna.
    Legalább 2 évben gondolkozva ez a "legjobb" konzol. Egy Pro-n biztos jól meg lesz csinálva bármilyen játék, gyengébbik variációjában is biztos élvezhető, csak az élvezeti faktor lehet nem mindegy.
    KB mint a kocsiknál, hogy lehet jó lett volna bele még az a +20-30 paci, de már most mindegy, úgy is elvisz A-ból B-be. De ügye ezeket előre el kell dönteni :).

Új hozzászólás Aktív témák