Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz #10186752 #188647 üzenetére
én se, nem mindegy mi a felhasználó név? a játék ugyanaz teljesen mindegy mi a neved. nekem mindenhol ez a nevem ami itt. sose éreztem h meg kéne változtatnom...
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Woodslave
félisten
válasz markknight #188654 üzenetére
mert amikor megvetted a ps-t és csinálni kellett egy fiókot akkor ez nem jutott eszedbe.. (értem hogy csak példa
de a felvetésed amúgy tök jogos. Mármint hogy lehetne megadni ami látszik. Mondjuk én az igazi nevemet adtam meg, de nem biztos hogy ezt mindenkinek a tudomására akarnám hozni akivel játszok egyet.
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
markknight
veterán
válasz Woodslave #188656 üzenetére
Én meg úgy számoltam, hogy xboxosként szerzek egy PS3-mat és oda igazából mindegy mit írok be, csak pár címet akarok kitolni.. Aztán megvolt az első vásárlásom a store-ból, aztán a következő, majd a ps4 és xbox ment. Nekem is benne van a vezetéknevem, de nem szeretném ha látszódna.
-
törölt tag
válasz markknight #188654 üzenetére
Akkor érezted volna cikinek, amikor megadtad. Én sem ma kezdtem az ipart, mégsem neveztem el magam klitorisz01-nek, mert az milyen menő. Már akkor is volt eszem.
-
l.skywalker
félisten
(#188659) Ulthanito: geez, te még mindig itt vagy?
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
törölt tag
válasz l.skywalker #188660 üzenetére
Hát hogy a viharba ne lennék?
-
ProEvoFan
nagyúr
Közfelháborodás övezi a Call of Duty: Black Ops IIII frissen debütáló loot boxait
A kedvenc részem a cikkből, hogy a rajongók háborognak, mert ezzel lehúzzák csak a játékosokat....lol, évek óta hülyének nézik őket, erre csak most jöttek rá?
-
felixo
őstag
Üdv !
Ebből az akcióból szerintetek mi, vagy mik a kihagyhatatlan játékok ?[ Szerkesztve ]
Redmi Note 9
-
.LnB
titán
válasz felixo #188664 üzenetére
Én a The Crew2-n gondolkodok. Nem egy Forza Horizon, de PS-re ez van arcade autós game. És a map brutál benne. Bár csak ne erőltetné a játékosra a hülye csónakot, meg repülőt..
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
BoneDragon
veterán
Amúgy ahogy nézem mindenki egyet ért azzal hogy ez a játék sajnos sz*r. Remélem valami olyasmi lesz ennek az eredménye, hogy EA csődöt jelent (reményhal fontos), vagy ehhez hasonló. Az összes tehetséges csapatot kinyirta.
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
válasz BoneDragon #188669 üzenetére
Az Apex bejött nekik. Persze nem maguknak köszönhetik hanem a Respawn-nak.
PS5
-
ldave
félisten
válasz BoneDragon #188669 üzenetére
Amíg 20 millió FIFA fogy egy évben, nem lesz EA csőd.
A Slime draws near! Command?
-
Deck
titán
-
Deck
titán
A Sekironál is az Activision a kiadó? Számítsak akkor loot box-okra?
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Gery9112
őstag
Ügyes vagy
Red Dead Redemption 2: way down we go
Egész jól összerakott videó, aki nem játszotta végig csak óvatosan nézze meg, eléggé spoileres.
[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
RangerFox
veterán
Nem, tényleg más érzésre játszani velük, ha elég időt töltesz el minden résszel. Valamikor jobb (Fifa18), valamikor rosszabb (Fifa19) irányba mennek el. Persze nem indokolja ez a 60 eurós árat minden évben, de ha van rá vevő, akkor miért ne? És tekintve, hogy mennyi időt bele lehet pakolni ezekbe, az az évi egy játék ára nem is olyan sok.
[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
Na ennyi pénzért kap egy újabb esélyt a witcher!! Legalább már bem tudom eladni
-
Nem mindenki áll ám ennyire negatívan az Anthemhez: Why I am enjoying Anthem despite the issues angolnyelvű videó.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
ManUnited
aktív tag
válasz Halley #188547 üzenetére
Mindenképp olyat vegyél amihez van külső táp is. Nekem csak a ps4 usb-ről kapja az áramot a hdd-m és néha bezavar az irányításba. Nekem jelentkezett sima ps4-el és pro-val is a probléma. Persze lehet hogy csak egy rossz párosítást fogtam ki és más külső hdd-vel nem lenne ilyen probléma, de jobb biztosra menni szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz BoneDragon #188674 üzenetére
....és ez irányba tart az Activision is.Pár év múlva a Blizzardnak is annyi...
-
MODERÁTOR
válasz ManUnited #188689 üzenetére
Nem a táppal van a gond, hanem, hogy a nem megfelelően árnyékolt USB 3.X eszközök vezetékes kommunikációs frekvenciája interferenciát okoz a 2,4 GHz-es Wi-Fi és Bluetooth rádiós kommunikációban. Ezen nem tud segíteni egy külső tápegység, csak annyi az előnye, hogy emiatt van rajta ki-bekapcsoló gomb. A kikapcsolt külső vinyó biztosan nem zavarja a kontrollereket.
-
-
SemmerFH
tag
Egy gyors kérdés azokhoz, akik előrendelték a Sekiro-t. A két témát hogyan kapja meg az ember? 9 napja rendeltem meg, de még semmi sem jött. Megjelenés napján fog majd aktiválódni?
PSN: SemmerFH
-
-
HaZsolt
őstag
Milyen jó minőségű vezetékes fülest ajánlotok a ps4hez? TURTLE BEACH Ear Force P12 volt eddig de megkotlott. Fontos, hogy vezetékes legyen. Kb 20000 ezres ársáv és új jöhet szóba.
-
laci1117
tag
Srácok, Pókemberben mikor a negatív világban Li megkérdezte akarok-e harcolni vele véletlen kinyomtam. Van lehetőség rá hogy megküzdjek vele vagy ezt elbuktam?
-
törölt tag
Hú ma reggel ugye nyomtam a Metrot pár órát ~12 ig éjszakai műszakból hazaesve
Srácok a Madmax es nyitott mapra érkezve olyan grafikát tolt a pofikámba a pro amit amúgy a ps5 től vártam volna el
(Azok a fények,árnyékok,ajnövénzet animáció !
Ez ha másban nem is de grafóban lenyomta az összes ex címet a csába!
Mondom hihetetlen,le is akartam fényképezni de ekkor eszembe jutott hogy az iránytűt semmi kedvem előtte kalibrálni[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest