Új hozzászólás Aktív témák

  • NyMRooD

    őstag

    válasz Wesder #172063 üzenetére

    Te a ps+ vagy live gold mellé a netet már ingyen kapod?

    (#172066) Carlos Padre: ~100k fizet a konzolért, ~150k a tv-ért, ~3-4k havonta az internetért, 20-30k-ért pedig megveszi a játékot, tényleg torrentgeneráció.

    (#172067) Sordoran: Teljesen egyetértek veled, én is fizetem a ps+-t és a live gold-ot is, de ha csak a multit adná, tőlem nem látnának érte egy forintot sem.

    (#172068) b. és (#172069) Carlos Padre: Nem tudom, hogy jobb-e bármivel is a kiszolgálás, de tény, hogy többen vannak a konzolokon (árban azért a pc nem versenyezhet vele) és egyáltalán nem vagy csak nehezen lehet csalni (egy zárt rendszeren könnyű ezt megoldani, MS is megtehetné, hogy holnaptól minden csak a store-ból telepíthető, megnézném ki mennyire lenne ezzel elégedett), viszont javítsatok ki ha tévedek, de a multi játékok szervereit nem a Sony vagy az MS fizeti (legalább is ahol nem ők a kiadó), hanem a kiadó, legalább is amikor leállítják valamelyik játék szervereit akkor az a kiadó döntése szokott lenni, nem a platform tulajdonosé. Magyarán ennek a 2 cégnek kellett egy plusz bevételi forrás és kitalálták ezt, de ő maguk is tudták, hogy csak ezért lincselés lenne ezért adnak hozzá még dolgokat (ha jól tudom a multi eredetileg nem is volt benne a pluszban). Előbbiek miatt akármit mondtok ez nem egy jó vagy egy pozitív dolog szerintem, lehet fillér b@***t vagy torrentgenerációt kiáltani de megvette a játékot és van internet előfizetése, nem logikus, hogy még kell egy plusz előfizetés is.

    Szerk: Ha a Sony a teljes összeget (minus az ingyen játékok) a különböző multi címek szervereinek a fenntartására költené megérteném, de ez a ps mögötti online rendszerekre megy el (ms-nél is), ami elhiszem, hogy pénz de valószínűleg a psstore áraiba ez egyébként is bele van kalkulálva, szóval csak profit maximalizálás (Szerintem).

    [ Szerkesztve ]

    PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

Új hozzászólás Aktív témák