Új hozzászólás Aktív témák

  • front3r

    őstag

    válasz #20844032 #165980 üzenetére

    Reméljük ezek mind meg is jelennek!
    Tshusima: Nem vitás ezzel a játékkal várhatóan nem lesz gond.
    DaysGone: Sajnos ennél a játéknál van esély arra, hogy nem hozza a PS Exkluzív színvonalat, de reménykedjünk benne hogy igen!
    M.Exodus: Ha nem merül ki pár óra után, akkor még ez is ott lehet a legjobbak között, de nem számítok arra, hogy bekerül az év játékai közé. Szeretem a szériát,de nekem az előzőek sem voltak túlságosan kiemelkedő címek, viszont hozták azt, amit kellett. Forradalmi újításokat nem hoztak.
    TLoU part2: HA megjelenik jövőre, akkor várhatóan ez lesz az év legjobb játéka, ez nem vitás. Viszont félő, hogy ez nem 2019-es cím lesz(mivel még évszámot sem kaptunk, és ha kapunk is, elhalaszthatják 2020-ra).
    Sekiro: Nem vagyok a stílus kedvelője, de megoszthatja a rajongókat a látottak alapján.
    RE2: Ez egy jó játék lesz, viszont pont egy remastered/fél remake játék nem feltétlenül lesz egyben a legkiemelkedőbb alkotás. De ez megint az én véleményem. Ettől függetlenül, lehet beszerzem.
    DL2: Valahogy a döntés alapú mechanika nem túl meggyőző számomra, mintha valami "hiányozna" még belőle, de az én megérzésem az eddig látottak alapján.
    Death Stranding (talán): Egyelőre a csomagszállítós gameplay nem lopta be magát a szívembe. Nem robbant még a bomba, lehet hogy félresikerült lesz, vagy nagyon nem látjuk még, hogy mitől áll össze ez a játék instant get érzéssé.
    DMC5: Ez egy igen kellemes H&S cím lesz, ezt én is várom!
    Cyberpunk: Kizárom hogy 2019-ben látjuk, 2020-ra tippelem. Persze ha kijönne a TLOU2-vel jövőre, akkor valószínű a félsz amit leírtam, hülyeség lesz. :)

    Moby: Nem is a játékok mennyisége a legnagyobb félszem, hanem a minőségük.

    [ Szerkesztve ]

    PS5, PSVR2 -  iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)

Új hozzászólás Aktív témák