Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    Végére értem én is a God of War-nak. Hát ez nem volt könnyű szülés. A feléig nagyon untam, a felétől már csak kicsit. A végére nagyon tetszett. Én nem tudom mi van velem. De sokszor úgy kellett rávennem magam, hogy folytassam. Mondván "ha mindenki ennyire megőrült tőle, akkor biztos jó lesz ez". És végül jó is lett. De volt benne pár dolog amiért valahogy húzom a számat. Most már lassan tényleg úgy vagyok vele, hogy jobban tetszenek a lineáris játékok mint ez az open word. Nem is értem minek ebbe ez? Most nem lett volna elég ha szépen bemutatják a sztorit aztán annyi? Na meg az itemizáció. Az full felesleges. Csak baszódás van vele. Kratos egy isten, oda basz olyat, hogy hegyek dőlnek össze. Hát nem k*vára mindegy, hogy mindezt milyen tunikába teszi és milyen rúnával?! :DDD Persze, ettől nem lesz rosszabb a játék, de szerintem több se. Vagyis nekem nyűg volt.

    A játék szép. De az Uncharted 4 szebb. A hangok jók, Kratos és a kígyó hangja kiváltképp. A legnagyobb baj az, hogy Kratos a játék több mint feléig, egy őstulok azzal a gyerekkel. Baromira irritált a lekezelő, viselkedése, és beszéde. Na meg ez az állandó boi.. Ahogy ez viselkedett, csodálom, hogy a gyámügy nem vette még el azt a szerencsétlen gyereket. Kettőjük kémiája a játék felénél kezd el működni. Igaz Atreus marha gyorsan válik lázadó tinivé, de amilyen gyorsan jön, olyan gyorsan múlik is ez az állapota.

    Ezen kívül a játék tényleg lehengerlő. És végezetül nagyon is tetszett. De nem egy Uncharted 4. Nekem még mindig az a favorit, lehet jobban csípem a reálisabb dolgokat? Nem hiszem, de lehet ez az oka. A játék utolsó negyede végig szájtátós. Sikerült többszörösen is meglepnie a játéknak, nagyon jó lett a történet. Sokáig nem feledem el még. De nem az a világmegváltó isten játék aminek sokan elmesélték.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák