Új hozzászólás Aktív témák

  • Droughert

    tag

    Mindig visszatérő téma a PS4pro hangja, leírom a tapasztalataimat. A gépemet megjelenéskor vettem, szóval már 1,5éves, gari nincs rá, ezért úgy döntöttem, hogy szétkapom kitakarítom, meg akkor kap új pasztát is.
    Por nem volt benne, bár én a hűtőt eddig is rendszeresen átfújtam, mert azt garivesztés nélkül lehet megoldani, a tető lepattintásával (még csavarozni sem kell hozzá semmit).

    Dolgoztam, ezért asszonyt zavartam be a számtechboltba, hogy vegyen jóminőségű pasztát. Coolermaster HTK002-őt kapott, ezzel kezeltem le, de az eredmény nem győzött meg. Elsőre sok pasztát raktam (rutin nem volt..), azért volt hangos, másnap újrapasztáztam, most már a megfelelő mennyiségű pasztát használtam, napközben jónak tűnt a dolog, de mikor este melegedett a lakás, előjött a porszívó hang ismét, és szerintem hangosabb is volt mint korábban.

    Szétnéztem a neten, hogy mik a jobb paszták a piacon, így esett a választás a Thermal Grizly Kryonaut-ra. Drága.. De ma meghozta a futár, a héten harmadjára kaptam szét a gépet, felkentem, összeraktam és most elégedetten hátradőlhetek mert végre halk a gépem.

    Ghost Recon Wildlands-el játszom, és az eddigi porszivó zúgás teljesen eltűnt. Hűvösebb szobában kezdtem a tesztelést, először azt hittem, hogy valamit nem jól raktam össze és nem megy a venti, vártam, hogy mikor tilt le a gép túlmelegedés miatt, de minden ok. Ennyit számít a paszta minősége, ha halkabb gépet szeretnénk, akkor ezen nem szabad spórolni.

    Bocs a wall of text-ért, de talán valakinek még jól fog jönni a későbbiekben.

Új hozzászólás Aktív témák