Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz vonSux #141769 üzenetére
rendben, megbeszéltük.
Leírom azért röviden mi a gondom, csak tanulságként.Engem igazából a gari zavar, mert apróhirdetés útján vettem pár hete, és ott hirdető tavaly novemberi vásárlásnak írta, garanciával.
Fel is hívtam , megbeszéltük, satöbbi, majd mikor megkaptam a gépet akkor derült ki, hogy valóban novemberben vette, egy boltban a Camponában, ami használt gépeket is árul és 3 hó garit kapott rá.Igazat is mondott, de hát valójában átcseszett, mert alapból az ember arra gondol, hogy egy új gép, amire van még közel egy év gari. Szóval ki voltam pöccenve ,de hát neki állt feljebb, megcsapkodni meg nem akartam,+ közben a kislányom rá is kattant aznap este,Last Guardianrra bele van esve a kutyába vagy mi az Mindegy végső soron, de ez a fő oka, hogy esetleg cserélném, a hang számomra másodlagos, sőt igazából nem is zavar, a gari hiány annál inkább.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- E91 blog 2. rész
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lightyear - befektetési app
- Sorozatok
- Milyen monitort vegyek?
- Windows 11
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest