Új hozzászólás Aktív témák

  • TazLeacher

    nagyúr

    válasz RangerFox #130261 üzenetére

    Lényegében szerintem valahol itt a lényeg...

    Nagyon nem értek egyet a lootbox-os dologgal úgy alapvetően, de azért - ha már elfogadjuk ezt a rendszert - ez azért valóban nem annyira igazságtalan ebben a játékban, mint ahogy be van állítva.

    Semmi nem garantálja, hogy a pénzért vettekből tuti, hogy jó cuccok esnek. Lehet az első ingyenes bontásra kapsz OP cuccot, míg én pénzért veszek, és 15-ből semmi értékelhető. Továbbá ott van a másik oldala is: neked van pénzed, veszel 100 boxot (a szám sacc, fogalmam sincs, hogy ez sok vagy kevés), de időd nincs. Nekem meg van időm, égész nap a gép előtt ülök, és 5 nap alatt kibontok 100 boxot "ingyen". Akkor elvileg ugyan úgy állunk, csak te fizettél, én meg az időmmel fizettem. A valóságban viszont a kiesett cuccok között óriási különbség lehet bármelyik oldal javára, ráadásul Te, aki mindeközben 10 órát tudtál játszani a cuccok zömével semmire nem mész, mert nem érted el a szintet, én meg igen, mert napi 10 órát nyomom a gémet.

    És akkor jön Sanyi, aki februárban veszi meg a játékot, és összefut velem, aki addigra fullra tápolta magát a 400 óra játékkal, ő meg februárban 1. szintűként egyből azt mondja: na, a köcsög tele van pénzzel. Holott nem, csal éjjel-nappal nyomom a játékot...

    Az összes olyan játék, ami multi, és van benne fejlődési rendszer igazságtalan. Azt mondják, hogy PTW. Én meg erre azt mondom, hogy vendéglátózom, 3 gyerekem van, 10-ed annyi időm van játszani, mint a 18 éves kockáknak, ez így nem igazságos...vagyis mégis, mert én pótolhatom a kiesett időt pénzzel. Bár nekem ilyenekre való költésre sose volt ingerem.

    [ Szerkesztve ]

    Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

Új hozzászólás Aktív témák