Új hozzászólás Aktív témák

  • A`rpi

    addikt

    válasz WhiteWalker #106757 üzenetére

    Elsősorban a gyártóknak a keresletet kell kielégíteni, szem előtt tartva a legnagyobb profit lehetőségét (sok kicsi sokra megy).

    Minél "alacsonyabb" az előállítási költség, annál nagyobb célközönséget tud kiszolgálni. A gyártó kétszer ennyiért is tudott volna sokkal erősebb hardvert prezentálni PS4 megjelenésekor (lásd a felső kategóriás házimozi eszközöket, hordozható számítógépek, amit a Sony gyárt, stb.) PS3 is erősnek számított megjelenéskor, de az első néhány évben a gyártó kénytelen volt veszteséggel értékesíteni a készülékeket, nyilván ezt újra nem szerette volna.

    Szóval ami most van azzal ők nagyon is tisztában vannak, több mint húszéves múlt van a PlayStation mögött... (Nem mondom van ami nekem sem tetszik, de itt minden a profitról szól, ami nem minden esetben kedvez a végfelhasználónak, szerencsére relatív egyszerű a helyzet, ha nem tetszik valami ezen a platformon, akár tovább is lehet tolni a biciklit. (Senki ne vegye magára, csak általánosságban írom.))

    PRO féle Boost-hoz, többet vártam azért tőle, de azt azért el kell mondani több mint a semmi.

    A videóban látott gyorsulás ugyan kézzel fogható, de véleményem szerint ez inkább szőrszálhasogatás. Természetesen ezután is mindenki azt használ, vagy vesz amit szeretne, új belépőknek, ha masterrace, egyértelmű hogy PRO, minden egyéb esetben FAT, vagy a Slim modellek jó szolgálatot tehetnek.

    Ja és hogy ez a Boost funkció később került be, nem más mint az ingyenes reklám iskolapéldája, és talán a FAT/Slim tulajok is jobban fogadták így. Semmi akadálya nem lett volna hogy debütáláskor így érkezzen a PRO, marketing.

Új hozzászólás Aktív témák