Új hozzászólás Aktív témák

  • Nayrobi

    őstag

    Mivel egy szóval sem lett említve a topicban (rákerestem!), ezért írnék pár sort egy olyan játékról, ami szerintem idén a legjobb volt. Ez nem más, mint a Thumper.
    Ez egyfajta ritmusjáték, ami tartalmaz akció/horror elemeket és akkora mindfuck, hogy az hihetetlen. Nem könnyű, nagyon nem, de a tanulási görbe jól fel van építve, így egy idő után minden lehetetlen pályaszakaszon túl jut az ember. A zene szenzációs, ami egy ritmusjátéknál ugye eléggé fontos, a prezentáció pedig wow, natív 4k-t tud pron stabil 60fps mellett és ótejóégezhogynézki. A kép, a hang és a gameplay egy olyan elegyet alkot, hogy egy idő után átkerülsz a flow állapotba, amikor fel sem fogod hogy mit csinálsz, csak csinálod és megvan és sikerül, nem könnyű leírni és a videók alapján se jön át feltétlenül. Az első pálya végén 10 percig a tv-t bámultam, hogy ez meg mi a fene volt. Van benne new game+, leaderboard és VR támogatás, na meg platina trófea az ügyesebbeknek.
    Akinek kicsit is felkeltettem az érdeklődését, az csekkolja meg a lenti trailert, ami kvázi egy gameplay felvétel, igen, ez így néz ki és sebességben is pont ezt kapod. Állat. Nem mellesleg most épp akciós, olyan 4 rugó körül lehet megvenni.

    Thumper trailer

Új hozzászólás Aktív témák