Új hozzászólás Aktív témák

  • ßrainiac

    addikt

    válasz Mágus2 #68809 üzenetére

    Mar nem vagyok elvakult, ezelott nehany evvel az voltam. Imadtam mindent, ami VW csoport. Manapsag pl semennyire nem tetszik egy A3 belso (akar G4-gyel szemben). Foleg a szurke muanyag kinezetuek, amik egyenesen ugyanolyanok, mint barmely nem preferalt markae.

    G5 sem tetszik pl, az konkretan Polot idez nekem, amik az A3-hoz hasonloan gagyi erzetuek (nem a bezs meg bor meg full extra belsokrol beszelek, ofc).

    Ezt szerintem barki bevallhatja, hogy az A3 belso elmaradt abszolut az Audi szinvonaltol, kinezetre meg G3-at idez. Nem vagyok Golf fanboy egyebkent, a nagyobb autokat szerettem mkndig is, de van egy feelinge (ahogyan pl. a 6k2 sport Ibizanak is volt), valamint megkockaztatom, hogy sokkal tobben csicsaznak ki Golfot, mint A3-mat.

    De hogy valamiben egyet is ertsunk, egy A6-ossal kapcsolatban biztos nem vesznenk ossze :D

    S.Y.S: en 1.3-ra alkudtam le enyemet tavaly, 127e km-rel, sehol nem volt torve, minden gyari, Recarok meg szinte ki sincsenek kopva, nem hogy szakadva, a valto krahacsol vmit, de tobb, mint egy eve csinalja uresben es eddig nem romlott el. Az autonak olyan bajai voltak mindossze, hogy alig mentek vele, emiatt be voltak ragadva az ablakok picit, meg a zarakat nem nyitotta a kulcs mig meg nem hekkeltuk kicsit :D jo vetel volt, igaz, hogy draga, de ez auto marad meg sokaig. (Hulye is vagyok, hogy az eladasan gondolkoztam par napja :DDD)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák