Hirdetés
- PlayStation 5
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5 Pro teszt
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Call of Duty: Black Ops 6
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Call of Duty: Black Ops 6
- Age of Mythology: Retold teszt
-
GAMEPOD.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jenko
tag
sziasztok, párszor megjelentem a topikban az elején, Skodás vagyok. Nem tudom restaurálni a kicsikét, úgyhogy továbbadom. Nem akarok itt reklámozni, ezért csak annyit kérek, hogy ha tudtok valakit, akit érdekel egy '73-as S110R Coupé jó állapotban, műszakival, annak szóljatok/az szóljon. Mindennapi használatra teljesen alkalmas (most is abban van), csakhogy ez nem erre való - hanem hobbyra, vagy OT-nek.
KösziTudtátok, hogyha a ''mama'' szó betűi közül egyet elvesztek, hármat meg megváltoztattok, azt kapjátok, hogy ''sör''? Csodálatos, nem?
-
lorcsi
veterán
kicsit felbosszantott a kocsim
már egyszer megnézettem és megcsinálták az ablaktörlőt, és most megint beindul magától
kapcsoló csere volt a kormányon, mi a fene lehet még?eladó: vadi új soundcore motion+
-
rob210
nagyúr
Ohh nem is írtam neked?
Szuperül működik, nagyon meg vagyok vele elégedve.
Tök jó érzés volt a múltkor szállna be a haverom én meg mondom neki na mi van nem jössz?
Azt mondja nem nyitottad ki az ajtót.
Teljesen kiakadt amikor megtudta, hogy központizár van.
Még egyszer köszi a segítséget.Renault power
-
rob210
nagyúr
Holnap akkor senki nem jön innen bográcsozni?
Renault power
-
fero02
nagyúr
Ha vki tud eladó olcsó alufelnit a 80-as Audi-m alá, akkor kérem szóljon! 4*100, R13 mellesleg.
-
rob210
nagyúr
válasz Gebriel #5618 üzenetére
Hát az az igazság lehet, hogy ezért most meg fogom kapni a magamét, de nagy csalódást okoztál.
Legalább egy telefont elengedhettél volna, hogy nem jössz a talira még se.
UTÁLOM, HA HITEGETNEK!!!Volt aki lemondta, semmi gond, de az, hogy várunk és sz.rsz szólni, hogy nem jössz.
Mindenkitől bocs, hogy ez kiszaladt belőllem.
Renault power
-
rob210
nagyúr
Ebből maradtatok ki
Renault power
-
rob210
nagyúr
És egy pillanatkép.
Renault power
-
fero02
nagyúr
Ismerni ismerem, de egymagam nem merem felvállalni egy ilyen összejövetel lebonyolítását egyenlőre. Ahhoz először részt kellene vennem egyen, h tudjam kb milyen színvonalat kellene felvonultatom, milyen igényeket kellene kielégítenem.
-
ujskodas
tag
Sziasztok!
Brno-ból hazafelé bekapcsoltam a rádiót a kocsiban. (octavia II.gyári mp3) se a rádió, se a CD MP3 nem szólt. Adást fogott, lemezt játszott, csak hang nem jött ki belőle. Odafelé még rendben volt minden. Párszor be-ki kapcsoltam, semmi. Később megálltunk pihenni. Ezután megint bekapcsoltam, és azóta megint minden OK. Mi lehetett a gond? Sem előtte a 10 hónap alatt, sem azóta semmi hasonló nem történt.
Előre is köszi a segítséget.Az ostoba hitelt ad a szóbeszédnek.
-
attrax
aktív tag
Urak!
van vkinek tapasztalata PDTDI golf/borákról,mert ezt kívánok venni...Unterschreiben
-
rob210
nagyúr
Én azon tanultam vezetni egy 1.9-es Borán, hát mit mondjak egy álom.
A szervizelése viszont elég drága.
Az úttartása nekem nagyon megfelelt, az ülések a szokásos VW, a kormány könnyen jól kezelhető és a műszerfal is elég tetszetős.
Húz a motor mint az állat elég nyomatékos is, azt hiszem rosszat nem nagyon tudok mondani róla.
Renault power
-
VR6-Fan
veterán
kő kemény 5 ló ért szo**al annyival többet? ha tudsz akkor 110 lovas TDi motors kocsit vegyél, olyat lehetőleg ami nem volt még rommá húzgálva(szóval itthoniak felejtőek)
ami PD-ből vennék egy szintén nem húzgált 130 lovas PD (a húzgálásra meg a PD-knél különösen érdemes figyelni)
esetleg a 4-esből a 150 lovas GTI PDtdi az elég harapos, vagy ugyan ez talán olcsóban Ibiza 150-es PD 6-os kézi váltóval szintén mint a golf semmi chip, meg tuning, alapból is akkorát megy mint az állat. Ha volt gazdája akkor még baja sincs nagyon.
rob210:miért jobb egy azonos technikai fejletségű dizel mint egy azonos benzines?
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
törölt tag
Van 1db 6speedes 4*4 váltom ha kell valakinek olcsoért.
-
attrax
aktív tag
válasz #00809728 #5646 üzenetére
Szó se lehet piszkált motorúról.Ngem csak gyári állapotú és kintről jövő autó érdekel,mert a magyarok szarnak az autójukra és 90%-ban munkára használják,kitapossák a belét a szegény vasnak,mókolják a odot,utángyártott alk.részek, meg ilyenek.Mivel gyakran járok németbe soxor megdöbbenek hogy 2-es golfok gyári állapotban vannak.Tehát többnyire vigyáznak rá.Volt svájcból hozoztt autóm.Nos amit kinéztem az is német.A PD-k igényesebb autók ami a szervízt illeti de nekem nem is versenyre kell.(na jó csak néha )
Unterschreiben
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest