Új hozzászólás Aktív témák

  • net84

    őstag

    (#44013) FoBCRaistlin - Torpedó = Toledo :DDD Mivel a család nevet (emberi kereszt nevet) szeretett volna adni neki, én meg nem, így kiegyeztünk ebben.
    Az asszony oldaláról szokás, hogy amikor megvesznek egy autót, akkor megnézik aznap milyen névnap van és az lesz az autó neve. A C2-nél már kezdtem leszoktatni, így az picúr lett. A Toledónál pedig nem volt ellenállás. (de ha megkérdezném, biztos tudná, hogy milyen névnap volt amikor a C2-őt vettük és milyen, amikor a Toledót :) ) ...és mindemellett valami eszement tömegnév volt

    Akkor inkább az a típus vagy, mint én (igaz belőlem ez inkább morcos vagy sietős hangulatomba jön ki), ha a hülyéje keménykedve indul, megmutatva ki a fasza gyerek a sor elején, beszállsz a játékba...

    (#44015) aero. - ők villogtattak rád vagy fordítva? A traktorosra barnult ratyitallér mit takar? A fuvaros, póló vonaláig csokibarna, afölött hófehér (és izomtrikóban feszít) vagy a nem a napon barnult egyedeket?

    (#44017) latyak17 - fordítva jártam így, hátra tökéletesen felment a lemez felni (méret és osztókör is stimmelt), elöl pedig nem bírtam felfeszegetni. A kerékagy kúpos volt, ~2mm-el volt kisebb a külső átmérő. A felninek természetesen a külső átmérővel egyezett meg a mérete. Szerencsére az anyag elbírta a kúposítást, de minden tavasszal a só, mocsok és enyhe rozsdásodás után úgy kellett lerugdalni a helyéről.

    [ Szerkesztve ]

    Read only...

Új hozzászólás Aktív témák