Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
troll81
addikt
Sziasztok Skoda Octavia 1u5 kombi
Milyen égő készlettel rendelkezik
Rendelnek vennék de nem tudtam ma megnézni.Pontos típusban tud valaki segíteni?
Köszönöm -
őstag
válasz szabonagyur #221297 üzenetére
Értem én, de ehhez hasonlót nagyon megszívott az apple pár éve (ők az iphone procikat lassították szoftveresen talán akku gyengülés miatt, a részletekre már nem emlékszem pontosan). De röviden az a kényelmes álláspontom hogy ezt a gyárnak kellene megoldania (a gyenge hardver a kocsiban meg egy nagyon régi történet, tudniuk kell kezelni, nyilván ez volt a legegyszerűbb).
-
Dot
őstag
Hali!
2 év után végre eljutottam oda, hogy volt időm kicsavarni a sárvédő burkolatot.
Jobboldal takarítás közben:
Jobboldali termés:
Baloldal takarítás előtt:
Közben:
Termés:
Kereken 7 éves a kocsi, szerintem sosem volt takarítva.
Szerencsére még nem láttam rozsdát belül, csak a csavarokon.
Aki teheti takarítsa! csak 2*4 csavar volt a B8-as passat-on. (illetve a kerék lent volt)élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
őstag
válasz tibbike01 #221286 üzenetére
Nekem van travel assist, de gyári navit nem kértem.
más: manuál 1.5 tsi-nél hogyan működik az előre beállított légkondicionálás? Holnap reggel fogom először kipróbálni, az indulási időt kellett megadni. Csak az akksiról fog működni a klíma? Ha igen, nem szívja le hamar?
-
őstag
válasz Audience #221310 üzenetére
Nem vagyunk egyformák! Nekem manuállal van, így nyilván butább. De ettől függetlenül soha nem olvasnék újságot vezetés közben és annyira a technikában sem bízok meg, hogy ne figyeljek a pályán. De én is a pályán használom leginkább. De a lényeg, hogy megy gyári navi nélkül.
-
Coyot
őstag
válasz atos19881101 #221307 üzenetére
Fasza hangja lett
Agyalok majd jövő év elején én is az enyémen, de nem az anyagköltség a nagyon durva hiába van 24Má' nem
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz atos19881101 #221313 üzenetére
Az új vízpumpának szokott lenni lefetyelő hangja...majd kinövi.
2-3000km és elmúlik.
-
Coyot
őstag
válasz Mágus2 #221314 üzenetére
Lenne feléd egy kérdésem ha már igy itt vagy Vagy bárki aki meg tudja válaszolni.
ZF 6hp váltónál a gyári torsen olaj cikkszám szerint 85 ezer huf / liter áron megy. Egy helyettesitőt találtam hozzá némi költségcsökkentés jeligére: [RAVENOL AWD-TOR Fluid] ez tudja a gyári audi specifikációt is. De ami feltűnt hogy van ebben van egy surlódás-szabályzó adalék 4%. Van aki szerint akkor kell csak ez az adalék ha meg lett bontva a váltó, mivel én nem szedtem szét csak minden olajat ki akarok cserélni nem vagyok biztos a dolgomban hogy belerakhatom-é az Ravenol-t.
Vélemény?
Má' nem
-
félisten
válasz BigBlackDog #221318 üzenetére
Benzinesnél miben nyilvánul meg? Appból el tudod indítani a fűtést mondjuk?
-
BigBlackDog
veterán
válasz szabonagyur #221319 üzenetére
Ha van külön kályha:
- Appból tudod indítani 10 perces időközökben beállított időtartamra (min. 10 perc, max. 1 óra, ha jól rémlik) és tudod időzíteni is.
- Van külön távirányító, amiről tudod indítani és leállítani.
- Autóból, fejegységről is tudod indítani és van három időpont, amire tudod időzíteni. Elvileg indulási időpontként lehet ezeket megadni, hogy arra fűtse fel, ha jól tippelem, de holnap reggel lesz az első ilyen próba. Volvóban így működött.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz BigBlackDog #221318 üzenetére
Nem tudok róla. Csak az applikációban vettem észre ezt a lehetőséget, külön gomb nincs, kocsi menüjében nem néztem.
-
Reggie0
félisten
válasz molnarpeter #221321 üzenetére
Ez egy jo tipp, koszi! Hova erdemes vinni, MOL vagy egyeb is jo?
[ Szerkesztve ]
-
Corsa02
őstag
válasz Reggie0 #221276 üzenetére
Ha van valamilyen értékelhető hangfelvételed erről akkor össze tudom nézni a csapágykáros akusztikus felvételekkel és tudunk csinálni egy összehasonlítást.
Olajszűrőt ha kiszeded, szétvágod, kiteríted, akkor abban látszódnia kell a fém reszelékeknek.The Truth Is Out There --->
-
félisten
válasz BigBlackDog #221325 üzenetére
Sajna nálunk is csak szellőztetést tud (már ha megy az App épp )
-
426os
őstag
-
NGA
addikt
Üdv. Szerintetek ki lehet cserélni házilag is a tandempumpát egy Seat Altea-n? 1,9 pdtdi
-
Eugene Roe
őstag
Sziasztok, 2019/03-as Audi A3 Sportback 35 TFSI (150le) már megkapta a hátsó multilink felfüggesztést, illetve olajos S-Tronic váltója van már, vagy még ez is az ultragagyi szárazkuplungos?
Szerk: fasza, most bezzeg meglett, hogy ez is a gagyi száraz. Ha valaki máshogy tudná, azért írja meg
[ Szerkesztve ]
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
Corsa02
őstag
válasz Eugene Roe #221342 üzenetére
Tudtommal felszereltség és motor/hajtás függő a multilink és szárazkuplungos van 250Nm-ig. (ultragagyinak azért nem nevezném)
The Truth Is Out There --->
-
Corsa02
őstag
válasz Eugene Roe #221344 üzenetére
Tudom, ezért DQ200 száraz jár hozzá.
The Truth Is Out There --->
-
HARDVERAPRÓD
válasz Corsa02 #221345 üzenetére
Sziasztok!
Most jelezte a kocsi (b8 passat 2018 2.0 150LE), hogy töltsek után ADBLUE (DEF) folyadékot min: 5 max 12,5. 2400km még a hatótáv. Milyet érdemes beletenni? Még új nekem kocsi ez lesz az első ilyen utántöltés. (Nem tudom mit tettek bele eddig)
Köszönöm.szerk: bocs nem válasz akart lenni.
[ Szerkesztve ]
-
NGA
addikt
válasz dellfanboy #221341 üzenetére
Minden szerszámom van, régebben a bogaram motorját saját magam szereltem. Ahogy néztem, itt fent van a hengerfejen jobbra, hozzá lehetne férni
-
bul07
nagyúr
Motorkód alapján keres rá a youtube-on szerelési videót, és dönts el magad hogy megtudod e otthon oldani
Na meg azt is vedd figyelembe ha csavar beletörik és lábán nem mozog az autó akkor lesz e akihez el lehet vontatni, vagy eljön megoldani
Nekem ez a parám ha nem jön szét vagy törik a csavar[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
daniel2121
senior tag
válasz Eugene Roe #221342 üzenetére
Ultragagyi azért ez romantikus túlzás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker) Legrand/Google/Shelly/IKEA/Tuya
- Három db SONOFF Zigbee okos relé/kapcsoló eladó
- Új DXRACER L fekete-fehér gamer szék
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Tado Smart AC Control V3 + okosotthon, klímavezérlés, klíma okosítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest