Új hozzászólás Aktív témák

  • #00809728

    törölt tag

    válasz trassher #22057 üzenetére

    Hy!

    Nézd biztosan igazuk van stb...
    Szfvári taxi társaság kb 30passat vagy superb pdti.
    Közel a 400.000km-hez mindegyik vagy felettük.
    Igen igaz a pd elem sajnos a gyenge lándszem ök is ezt felsorolták.
    De motor bontás még egyiknél sem volt.Ezek a taxik nem egy soförösek...
    Alkatrész ellátás ha vált a ford egy másik autó tipusra pld lásd ford fiesta esete akkor kötelessek még 10évig alkatrészt bíztositani hozzá.
    pd elem garanciája:
    w,audi,és skoda esetében amik bosh cuccal vannak szerelve azokra a gyártó 3év gari után ha te még mindig vitted a márkaszervizbe a kőtelezö szervizekre akkor adhat rá neked +garanciát.Ami lehet 1 v. 2év is.
    De a márkaszerviz szuverenitási joga ,hogy mekkora % segitt.Ami elég érdekes.
    Szóval ezt úgy érsd bent űl a makett a bársonyszékbe átnézi a kocsi teljes leletét mikor milyen kőtelező szervizekre vitted és ha minden oké de a neved nem ismerős és éppen nem kapott otthon "sunát" akkor azt is mondhatja nincs rá méltányosság.

    2008január 04 az autóm.2011 jan 04 lejárt a garim.2011 jan utoló napjában beállt az egyik pd elem.
    Márkaszerviz elmonta nekem ök kicserélnék ingyenbe de a porsche h kötötte az ebet a karóhoz és nem adott semmiféle garit kedvezményt stb...oldja meg az űgyfél.
    250.000ft beszélünk.
    Lényeg még azt közölték a seat más garancia csomag alá tartozik és ott a gari lejárta után még egy db csavart sem fognak kicserélni.
    Valahogy nem tudtam megérteni.
    Itt nem a kasztniról volt szó hanem egy olyan pd elemről amit beleraktak a skoda,w,audi motorjaiba is ahol még 4-5évében járó autónak kicserélték eme elemét de a seatnak NEM.
    Lehet én vagyok maradi és nincs akkora sulim de egyszerüen nem értettem meg a technikusi végzetségemmel.
    Majd egyszerüen a cégtől (ford) megkértem egy nagy úrat írjunk pár levélkét a SEATnak (SPANYOL),hogy tudnak-e erről ami itt folyik.
    természetesen a kocsim ott állt a szervizben kibelezve.Hírtelen nem volt 250.000ft a zsebemben pedig pár embertől priviben azt is megkaptam akkor minek vettem 6milla feletti autót.Na ja ez pont ö rá fog tartozni.
    Lényeg a 2-3 levélválltás után azt látom a cégem ablakából hozzák fel ide nekem az autómat a saját lábán lemosva stb...lényeg ingyenbe kicserélték.

    Sajnos ez után 20nappal ismételten elfingotta magát egy másikpd elem de itt már nem kellett több napos kálváriát végig csinálnom.Bevittem reggel és délután hoztam is el ingyen.
    Természetesen a posche egy embere sem hivott fel stb..elnézést vagy ez+az tőrtént.
    Lényeg közben kaptam egy olyan infot maga a siemens elismerte a pd elem hibát és kitolta ezekre a garanciát 7évre.
    Megvettem majd lejár a garija a kocsinak utána 7 év jár de csak erre!
    Mai napig nem olvastam egyik márkaszerviz oldalán vagy valahol egy internetes oldalon,hogy nem kell megíjedni van rá gari stb..

    Kérdem én ha valakinek nincs ismerőse és élletében még netet sem látott és bemegy egy ilyen problémával a szervizbe akkor azzal közlik,hogy uram nyugi teljes egészében mi álljuk a költségeket persze amit késöbb a seat kifizet nekik 1-2hónapra rá.
    Magyarországon vagyunk azt sem felejtsd el.
    Dunaújvárosból hivott fel egy leon fr gazdi,hogy ö vele is ezt csinálták de itt már a gyártó kiadta a 7év garit kn 4-5hónapja és még is kifizetették vele a 250.000ft.De közöltem vele verje a tamtamot mert azóta ez történt!!! Érdekes modon felajánlotték neki ,hogy ledolgozzák neki ha kell azaz viheti mindig a kőtelező szervizekre és nem kell fizetnie addig mig el nem éri a 250.000 határt vagy vissza kapja a pénzét.
    Hát vissza kérte és soha többé oda nem viszi az autóját pedig a haverja a főgóré.

    szóval erről ennyit...

Új hozzászólás Aktív témák