Új hozzászólás Aktív témák

  • simonjoe

    őstag

    válasz Mauzes #169611 üzenetére

    Sokáig cipeltem a bringáim tetőn. Több dolog miatt váltottam horgos szállításra. Macera a tetőcsomagtartót felszerelni, majd a szállítókat, és még a bringákat emelgetni rá, továbbá kepeszkedve rögzíteni a bájkokat.
    Baromira megnő a fogyasztás, még akkor is ha fent hagyod a tetőn üresen. Rohadtul zajos. No, és ami még nálam felrakta az i-re a pontot, h egy hosszabb út után tiszta bogártetem a bringa, ami nem kevésbé gusztustalan volt.
    Persze drágább a horgos téma, de egyszer kell nagyobbat beruházni, a szállító sajnos nem olcsó. Thule-t használok, azt használtam a tetőn is, a többi mind csak gyenge utánzat. Nekem CC-re Bosal levehető horog került, a gyári takarás miatt. Elektronika csak azért nem a gyári mert azt csak márkaszervizben lehet felinstallálni, nem akartam, h bele matassanak, így egy szimpla CAN-BUS-os, teszi a dolgát.
    Egyszerű, gyors felrakni, kényelmes, a fogyasztás így is megnő, de nem vészes. Csináltattam szürke rendszámot is, annak átrakásával sem kell vesződnöm, és ha leveszem a szállítót a garázsban van helye a falon, felakasztom és kész.
    Szóval nem korteskedni akarok a horog mellett, de alaposan gondold át!

    Joe

Új hozzászólás Aktív témák