Új hozzászólás Aktív témák

  • ABE

    őstag

    válasz ABE #160479 üzenetére

    Egy kis update, hogy levezessem a feszkót... December 10-re sikerült időpontot egyeztetni a szervizzel, előzetesen részletesen leírtam a tapasztalt hibajelenségeket (bővült a lista), illetve videókat is készítettem, hátha az segít a hibakeresésben. Akit érdekel, itt megnézheti: [link]

    Az autó átvételénél azzal fogadtak, hogy a hibajelenséget ismerik, nem egyedi probléma. Sajnos a hurráoptimizmusom hamar elszállt, amikor kiderült, hogy akár meg is várhatom az autót, mert a gyári protokollra hivatkozva csak a váltó szoftverét frissítik, és egyébként nem lesz részletes hibafeltárás. Ez a beavatkozás nem oldotta meg a hibát, annyi változás volt, hogy D-ben az autó kicsit élhetőbb lett az átprogramozott váltási pontoknak köszönhetően.

    Január 7-én ismét bevittem az autót azzal az ígérettel, hogy egy héten belül elkészülnek a javítással. Egész héten ott volt az autó, ennyi idő alatt a váltót csak tesztelték, pénteken szóltak, hogy az autó saját diagnosztikai rendszerén keresztül semmiféle hibát nem mutattak ki, ezért mehetek Isten hírével, mert az importőr nem engedélyezett semmiféle javítást. Ezt a választ nem fogadtam el, kértem egy tesztkört a szervizvezetővel, s azonnal sikerült az egyik jellemző hibát látványosan produkálni, így abban maradtunk, hogy ismételten küldjem el a hibajegyzéket és videókat, és akkor utánajárnak. Ez volt egy hete, azóta semmi reakció. Most azt fontolgatom, inkább átmegyek egy másik szervizbe, hátha proaktívabban állnak a dologhoz máshol.

Új hozzászólás Aktív témák