Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz fi:zi'k #40850 üzenetére
Ennél vajon mi a buktató?
Relatíve olcsó és jó jellemzői vannak.(#40851) forceberg
Na ezért kérdeztem.
Após vett most nyárit így 16"-osat és cserével 40e-et hagyott ott. Amit az előbb linkeltem, abból csak a 4 gumma lenne ~50e és még felnire is kellene tenni.
Egyébként úgy emlékeztem olcsóbbak 14"-on a gumik.(#40852) zool1
Asszonynak is bejött, szóval jóság van.
Mondjuk kicsit messze volt, de végülis belefért.(#40854) rbalint88
Mindenképpen menne fel, mert még télivel megyek.[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
spanyoll
addikt
Új GOT részek hatása rám:
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Real_Necro
veterán
válasz fi:zi'k #40853 üzenetére
Nem tudom hogy vagy vele, de nekem tobbet er, hogy akar esos idoben akar egy hirtelen fekezesnel biztosan megalljak, ezzel vigyazva eletekre. Az occso sz@r gumi erre nem biztos hogy kepes... szoval pont ezen nem sporolnek.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Byk01
őstag
válasz Balinov #40844 üzenetére
Minket Opel szervizes ismerős beszélt le a Zafiráról, amikor keresgéltünk anno.
Persze, lehet, a többi is lebeszélt volna a saját márkájáról, ha lettek volna"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Byk01
őstag
válasz Real_Necro #40863 üzenetére
Asszony beszélt a fickóval többet, mert ők találkoztak a bölcsiben (tehát három évvel ezelőtti nem használt Zafiráról van szó)
Engem az Opelek sosem érdekeltek, így nem is vagyok otthon a témában. Addig vezettem valamelyik Astrát (ne kérdezd melyiket), amíg az volt a céges (kb. 4-5 éve), de nem igazán voltam oda érte. Nem tudnék rá határozott indokot mondani, egyszerűen nekem nem jött be.(#40829) Chapel Az előző tulajt is úgy hívták, mint téged
[ Szerkesztve ]
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
nagyúr
válasz Real_Necro #40859 üzenetére
Ki mondta, hogy olcsó és szar gumit akarok venni?
(#40868) Real_Necro
Az miért olcsó() és szar? Próbáltad? Tényleg érdekel.[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
Akkor ez így eléggé gyenge infó...
A G Astrák (benzinesek) eléggé elnyűhetetlen darabok. Egyes típusoknál szokott jelentkezni, hogy kormányműnél szivárog, bár ilyen pl az enyémnél nem volt, bátyámék 1,2-es típusánál igen, faterék 1,4-esénél szintén nem. Kollégám most vett A Zafirát, motorikusan kb ugyanaz mint a G Astra.
Egyébként pl H-ra nem váltanék, a J meg, ahogy Forceberg szokta mondani a Nikon obikra, "túl van árazva".
Egy Amperát viszont szívesen meghajtanék. Fater szerint megy mint a veszedelem. Hátránya, hogy kb 90km-enként töltheted.
Fizik:
Nem mondtad, linkelted.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
L4mie
veterán
válasz Real_Necro #40868 üzenetére
meg e levegőmennyiség szabályzó szelepben lévő érzékelő szokott elszállni, és az 110k mienknél 2. szállt el most igaz...17 év alatt
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
-
Utka
aktív tag
Isuzus F Astra, Kombi.
Szerk: ZŐlDDe komolyan!
Balinov: Hyundai nem játszik?[ Szerkesztve ]
Víg napot polgártárs! Nem értek a lovakhoz.
-
L4mie
veterán
válasz Real_Necro #40871 üzenetére
típushiba bár a tied asszem fiatalabb mint a mienk, lehet abban már javították a cucclit.
-
nagyúr
válasz fi:zi'k #40867 üzenetére
Tegnap csak a bolt oldalán látható gyári besorolást láttam, ott jónak tűnt, meg talán vmi tesztoldalon is pozitívan írtak róla. De úgy tűnik pl ADAC-nál elvérzett, ezt csak most látom. Mondjuk ebben az esetben nem értem mi értelme van a gyári/eu-s(?) besorolásnak.
Amúgy pusztán azért nem akarok rá sokat költeni, mert az autó eleve ér 100-150e-et jelenleg és nem is tervezek vele hosszabb távon, ahogy már mondtam.
Szar gumit nyilván nem akarok venni, de az remélem nem baj, hogy minél kevesebből szeretném megúszni.[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz fi:zi'k #40874 üzenetére
Az enyém meg ér kb 600-at. Ellenben tavaly vettem rá nyárit 9x-ezerért, idén kapott két új lámpát, meg ősszel kap még egy garnitúra télit, ez megint kb 100-110 így együtt. Szintén gondolkozom cserén, csak még nem jött szembe olyan amire váltanék.
-
L4mie
veterán
válasz Real_Necro #40875 üzenetére
jó kis corollát mint enyém
vagy avensis-t mint bálintéDolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Byk01
őstag
Nekem annyi elég volt, hogy az opeles lebeszélt róla.
Amúgy a Zafira az emlékeimben kicsit nagyobb autóként él, mint az Astra, szóval simán el tudom képzelni, hogy vannak szerkezetei, amik nem nem bírják a nagyobb terhelést.
Most kicsit utánakerestem, egyből jött, hogy a B Zafiránál (ami 2011-ig volt, tehát kb. erről lehetett szó) gyakori volt az elektromos hiba."Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Real_Necro
veterán
Motorikusan értettem, de lehet az alja igy hasonló. Egyébként igen, a Zafira "egylégterű", a B-t nem ismerem annyira.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz fi:zi'k #40874 üzenetére
Akkor azt kéne eldöntened/tudnunk, hogy mi az a nem hosszú táv...
Ha idén eladod, és nem mész sokat vele (4-6000) akkor szvsz hagyd fent a télit, vagy tedd fel amid van nyári. Kb nulla forinttal fogsz többet kapni a kocsiért új gumikkal mint használttal, ha beszámíttatod, akkor meg a nepper úgyis rárak valami fost, a gumijaid meg elpasszolja külön...
Amúgy a 14" azért nem a világvége, 10-12/db áron már gondolom kapni rá normális gumit... Ha ennyit nem szánsz rá, akkor a fenti megoldást javallom.
Holnap majd jól beletépünk...
-
nagyúr
válasz t_a_m_a_s #40879 üzenetére
1 év.
Én is hajlok arra, hogy mégis marad minden, talán ennyit már kibírnak a gumik.Amúgy ja, 12-13e/db áron van normális gumi, erre jön még a felniről/re szerelés, centírozás és mindjárt ott leszünk, hogy 55-60e.
-
Real_Necro
veterán
válasz fi:zi'k #40880 üzenetére
Nekem mondjuk külön van téli meg nyári felni. Igaz mindkettő acél. Egyébként hasonló árban esetleg Hankook. Egyik kollégám vett, nem panaszkodott rá.
-
nagyúr
válasz Real_Necro #40881 üzenetére
Nekem is külön van, de attól még a régi nyárira nem rakhatom rá az újat.
(#40879) t_a_m_a_s
Télit nem hagyom amúgy fent, mer egyrészt taknyol, másrészt szerintem többet is eszik vele a kocsi.[ Szerkesztve ]
-
Freddy76
addikt
válasz t_a_m_a_s #40879 üzenetére
Én is most agyalok a gumicserén... Ami tavaly volt rajta, már nem tenném fel, az autót pedig ősszel eladom. Addig viszont még az én családom fog közlekedni vele, tehát nem akarok sz.rt venni. Lesz négy ilyen...
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz fi:zi'k #40880 üzenetére
Menj el egy gumishoz aki árul is gumikat, alkudd bele a szerelést. 12/db gumi az 48, mond hogy egy 50-esed van rá centírozva-szerelve, nem fog elhajtani Most a szezonban lehet hogy igen, de 2 hét múlva, amikor a kutya se jár arra, biztos nem.
Egy évre azért az 50K nem annyira horror, 3 tank benya. Annyit azért a biztonságotok szvsz megér.
Holnap majd jól beletépünk...
-
L4mie
veterán
válasz Freddy76 #40883 üzenetére
Én most ilyent pakolok rá, ajánlották mert a TC tesztben is elfogadható helyen szerepelt.
mármint pakolok majd rá, ha meglesz rá a zsé
snipa elkelt, már csak az mp5 vár eladásra photós kedvezmény ofc. jár
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
válasz t_a_m_a_s #40891 üzenetére
Sóhajtós smiley. Feketében sem rossz.
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #40894 üzenetére
Nekem is. Lassan megyünk nézegetni őket személyesen is...
-
Balinov
titán
válasz #31757056 #40856 üzenetére
hja...csak mire UK import auton lesz ROI rendszam, megoszulsz Volt magyar kollegam hozott be NI-bol egy Colt-ot, majd' 1 honapig jart ugyet intezni, mire minden le lett rendezve
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #40896 üzenetére
Kocsit nem rég vettünk.
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #40899 üzenetére
nyet. számolgattunk, és a "másik ház" nyert. most úgy állunk, hogy tudnánk váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Mercedes topic
- További aktív témák...
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest