Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
válasz fi:zi'k #33551 üzenetére
Rasztalányok mostanában erre nedvesednek.Amúgy arra, hogy be tudjam lőni rendesen az aerob edzésem, mert sétánál már kitapasztaltam nagyjából, hogy mennyi az ami még aerob és nem kardió, de bringánál rohadtul nem tudom.
Mellesleg kicsit utánanéztem most és rohadtul azt mondja az internet is amit ti, hogy ezek a karkötők szart sem érnek, össze-vissza mérnek. Még a mellkasmérő a legpontosabb kb.
Necro leszel akkor olyan muncus, hogy megkérdezed kollegád, hogy jó-e a cucc és, hogy mennyi pénzért vesztegetik?[ Szerkesztve ]
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Mercutio_
félisten
válasz spanyoll #33554 üzenetére
Decathlonban van melkasos sport karóra valszeg fele mint a droidos érzékelő egymaga hacsak nem kezdték még el a kínaiak
hamisítanigyártani.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
fi:zi'k
nagyúr
A mellkaspántos megoldások elvileg EKG pontossággal mérnek. Legalábbis ezt írják rájuk.
Valóban kényelmetlenek tudnak lenni, de vmit vmiért.
A legolcsóbb (<10e) a MiBand, ha jól tudom, bár hogy pontosan mit lehet vele csinálni, mérni még nem néztem meg.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Real_Necro
veterán
Nem sikerült azóta elérnem kollégát, de holnap pár órára benézünk céghez (egyébként üres az egész), megkérdezem tőle.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
-
Real_Necro
veterán
No annyi infóm van, hogy Polar a márka és Heart Rate Monitor és Bluetooth-on keresztül kommunikál telefonnal.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Studi
veterán
válasz Freddy76 #33549 üzenetére
Tudjuk, el is hisszük, hogy Jana normális. Mint minden általánosítás ez sem lehet igaz mindenkire.
Már többször írtam, nálunk, sajnos nagyon rossz a tapasztalat. Nem csak nekem, nem csak a férfi kollégáknak. Nálunk kb. 10-ből 9 női vezető totál el van mozdulva a realitás talajáról, és cseppnyi jó érzés, cseppnyi emberség sincs már bennük.Nekem is volt normális nő főnököm. De sajnos őt is kitúrták a nem normálisak, mert nem akart azonosulni az ő mentalitásukkal, hozzáállásukkal.
Sokat számít ilyenben amúgy a kialakult vállalati kultúra is. Itt mindenki mindenkiben az ellenséget keresi/találja, és hiába mondod bárkinek is, hogy egy hajóban evezünk. Ha véletlenül észre is veszik ezt, akkor csak azért is ellenkező irányba kezdenek el hajtani, nehogy a másiknak legyen igaza. Örülök, hogy Janáéknál nem ilyen a helyzet, és tudnak normálisan dolgozni.
-
Chapel
addikt
Immáron 13 éves munka tapasztalatom alatt 99% (1 kivétellel) csak és kizárólag női vezetőim voltak, ahol magam is vezető pozicóban voltam, ott is nő volt a felettem lévő ember.
Sajnos alátámasztani tudom csak a leírtakat. Sokszor van olyan érzésem mintha nem egy bolygón élnénk, egyszerűen a racionális gondolkodás nem a nők erőssége. Nincs mit szégyelni ezen van jó pár dolog amibőn ők jobbak természetesen.
Már pedig nekem a vezető, az a kapitány a hídon. Ő legyen kemény, legyen igazságos, legyen következetes és legyen tekintélye, ami nem félelmen alapszik, hanem elismerésen és szakmai teinktélyen.Volt olyan aki egész jól csinálta a dolgokat, de ő nem is a tünci fitness-wellnes kategória volt, inkább szüleink korosztálya, ahol még tényleg rendesen melóztak az emberek. Szóval kivételek mindig vannak, ez természetes. Robin Williams mondta egyszer:
"Ha nő vezetnének a világot nem lennének háborúk. Csupán 28 napontan feszült tárgyalások"
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
spanyoll
addikt
Mercutio, fizik, Necro: köszi, utánalesek mindegyiknek. Pontos kéne, de jól megszakértem ezeket aztán tudom majd akkor.
-
Real_Necro
veterán
válasz Chapel #33565 üzenetére
Egy vezetői pozícióhoz nem szükséges szakmai tekintély. Második férfi magyar ügyvezetőnk egy balf@sz volt. Műszakilag egy hatalmas nulla de erős impulzív személyiség, valóságos ötletgyáros. Az más kérdés, hogy az ötleteinek 90%-a baromság volt, de volt tekintélye, sőt, inkább féltek tőle. (meg utáltuk is rendesen)
A túlságosan kompetens emberekből ritkábban lesz vezető, ilyen posztra inkább dinamikus vagy/és impulzív személyiségek kellenek. Persze vannak kivételek, nálunk is voltak/vannak olyan emberek, akik akár vezetőnek akár alkalmazottnak sem állnák meg a helyüket. Őket hívjuk "eltartott személyeknek".[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
[ Szerkesztve ]
-
Chapel
addikt
válasz Real_Necro #33567 üzenetére
Nem szükséges...ellenben erősen ajánlott a hatékony vezetőhöz. A tulajdonosváltás előtt nekem még volt a 25 éve cég alapító tulajdonos a fönököm. 30 év szakmai tekintély, bme-en tanít évek óta, a legtöbb magyar témabeli szakember megfordult a keze alatt. Lehetett vele poénkodni, nem volt (legtöbbször) elszállva, bár igaz, rá még illik is a mondás, "van mire".
Ha ő bejött az irodába, autómatikusan kihúztad magad, csendben maradtál és hülyeségekkel nem mentél hozzá, csak ha már összeszedtél minden infót és nincs más út. Ez karizma és tudás, másnéven számomra a szükséges tekinély.Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Real_Necro
veterán
válasz Chapel #33569 üzenetére
Értem mire gondolsz, csak ez a való életben a legtöbb helyen kb szükségtelen, vagy általában sajnos nem így van. Sok esetben nem a tudása (szakembersége) miatt lesz valaki vezető. Ettől még ugyanúgy lehet tekintélye, sikerre viheti a céget, csak éppen azon adottságai miatt, amivel pl embereket/csapatot/céget irányít.
Első főnökömnek (ma már csak jó barátom) 6 diplomája van, angolul és németül (meg ha jól emlékszem kicsit oroszul is) beszél. Tekintélye volt, de vezetőként azért sántítottak a dolgok, pl könnyen felment a pumpa, elég sok mindenen tudott kiakadni, vagy éppen feladatot nem delegált megfelelően, inkább ellátta saját maga...„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
madgie
titán
válasz Real_Necro #33568 üzenetére
Hogy?
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #33571 üzenetére
Az se mindegy mekkora és milyen profilú a cég, milyen és hányféle termék /szolgáltatás alkotja a portfóliót, van-e és mekkora a konkurencia, mennyire kockázatos a felvevő piac, stb.
Lehet, hogy egy kisebb bejáratot piaccal rendelkező cégnél szükség sincs bizonyos képességekre így sose derül ki, hogy az ott "jó" vezető valójában....Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
j.bravo
addikt
válasz Freddy76 #33549 üzenetére
A jelenlévők, illetve hozzátartozóik mindig kivételek, tudod! Még akkor is ha a jelenlévők nem jó arcok, mert ugye olyanok itt nincsenek.
Tulajdonképpen Merci kissé sommásan összegezte, de te is ezt írtad kb, jóval árnyaltabban.
Amúgy igaz, nem adtunk hangot annak a kitételnek, hogy páran képesek a munkán kívül ettől még rendes nők lenni. Feleségeddel kapcs is így tapasztaltam - ugye a melós arcát én nem ismerem.
De arra hajlok egyébként, hogy a többség nem tudja így szétválasztani, tehát ő a kevés üdítő kivétel egyikeKieg.: és ő ugye legalább annyira édesanya és feleség, mint banki vezető. A legtöbb, akiken az eddig olvasott általánosítások alapulnak, vsz szingli, vagy legalábbis elvált, és gyerek, férj egyszerűen nem fér bele...
Az én új főnökasszonyom is kb a munkájának él, reggel 5 és este 11 között simán bármikor jönnek az eztaztamazt firtató emailek... Nem tudjuk szingli-e, de úgy gondoljuk hogy elég kevés pasi tolerálja hogy semmi idő nem jut neki az asszonnyal...[ Szerkesztve ]
Whatever.
-
.: JuSzT :.
addikt
válasz j.bravo #33577 üzenetére
Erről van szó.
Ahelyett a hajnali futás helyett lekapná a habot, nem a kávéról inkább 5-11 között dolgozik tizensok órát.
Az én exem is 25 évesen szállodát vezetett, aztán a tököm akkor lett tele, amikor a nyár közepén volt hogy 40 napig nem volt közös szabadnapunk, mert amikor lehetett volna, akkor is meetinget tartott, meg bent volt rendezvényen, meg egyéb ilyen finomságok.
Aztán amikor meg együtt voltunk, abban a pár órában is magyarázni kellett neki, hogy miből áll egy kapcsolat.Az ilyenek imádják a legjobban azt a mondást, hogy mindig arra van időd amire igazán akarod.
[ Szerkesztve ]
-
Studi
veterán
válasz .: JuSzT :. #33578 üzenetére
"exem is 25 évesen szállodát vezetett"
Bazz, neked meg volt Orbán Ráchel, és itt pitiánerkedsz az E-PL5 dupla kitjeiddel?
-
Mercutio_
félisten
válasz .: JuSzT :. #33581 üzenetére
Tegye fel a kezét, aki nem dobta be a gugliba a nevet, miután olvasta a hsz-edet!
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz j.bravo #33574 üzenetére
Én fel nem fogom, hogy nemtől függetlenül miért áldozza be kvázi az életét valaki, és miért tolja bárkinek a szekerét napi 15-16 órában? Még ha a sajátodat csinálod így azt is hülyeségnek tartom, de hogy egy multinál ennyit dolgozni, és csak ennek élni. Mert napi 15-16 óra munka mellett lehet párkapcsolatod, akár családod is, de az milyen már?
Holnap majd jól beletépünk...
-
rbalint88
addikt
Az emberek szabadnapot vettek ki azért, hogy az aréna plázában kígyózzanak tömött sorokban?
-
spanyoll
addikt
Egy dolog, hogy a képei is bejönnek, de menjetek az aboutra és nézzétek meg a pofácskáját
-
Mercutio_
félisten
Erre a kérdésre aki droidot használ tudja a választ?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Studi
veterán
válasz .: JuSzT :. #33589 üzenetére
Lehetne nagyobb pörgés itt, mert bent vagyok dolgozósba, de a papírtologatáson kívül sokmindenhez most nincs kedvem. Igazából még ahhoz se.
-
t_a_m_a_s
addikt
-
Real_Necro
veterán
válasz rbalint88 #33585 üzenetére
Voltam bent cégnél 4 órát. Ebből kb 30 percet a Cédrus piacon, a többi időben meg dumáltam azzal a pár kollégával aki szintén bejött csinálni a semmit. Délben mindenki lelépett...
Egyébként a legnagyobb buli ilyenkor meg holnap savanyú káposztát venni piacon... no ott vannak ám kilométeres sorok... Ilyenkor mondjuk nem bánom, hogy mi látogatjuk a rokonságot... nem kell főzni.
-
Studi
veterán
válasz Real_Necro #33598 üzenetére
Mondjuk ez nekem nem gond, a savanyú káposzta szagát 1km-nél közelebbről úgysem tudom elviselni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest