Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az én kompakt gépem sem rögzít jobbat, ami az autóba van felheftelve, csak ott nem az optika rossz, hanem a tömörítés.
Ha beléd mennek, akkor pont elég lesz ez is. -
Exian
addikt
Huh még jó, hogy végül nem jött meg az enyém és visszaadták az árát a GearBesten
Az is szerintem ugyanez a kamera lett volna, legalábbis ránézésre.
Egyébként ennyi pénzért szerintem ne várj sokkal jobbat. Mondjuk az én ~6000 Ft-os kamerám valamivel jobb képet produkál, az igaz:
Ez az. Nem saját felvétel, de ugyan ilyen. Az eső kicsit rondít rajta, de azért látszik pl. a rendszámtáblákon, hogy eléggé éles, leolvasható minden. Nekem megfelel és meg is tartom, még sem cserélem le úgy döntöttem, mivel már másodszorra szívtam meg új kamera rendeléssel! A sors akarja így
Ez működik hibátlanul már 3 éve.
A tied tudod milyennek tűnik? Mintha valami apróka felbontást nyomna fel nagyobbra digitálisan. Homályos, életlen a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Assetto Corsa Competizione
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Politikai mémek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- EVGA 850 BQ 850W 80Plus Bronze félmoduláris táp, összes kábelével,nagyon keveset használt
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest