Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz Plazmacucci #22687 üzenetére
Nálam most épp van trial of crippling grief ha érdekel, nekem már nem kell.
Horddel karatkternévvel megtalálsz, a Tied sajnos nem tudom. Privátban is elküldtem, nem tudom, melyikről értesülsz előbb -
brunnehilde
senior tag
válasz TrollBalint #22697 üzenetére
Most méééér? Alig van 5 exám.
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
Har_melin
addikt
válasz Pszicho #22703 üzenetére
Itt pont fordítva van, a tornyok minden szörny ellen egyformán hatásosak, kivéve azokat, amelyek a toronnyal azonos jelű portálból jönnek, azokra nem hat az a típusú torony. De a liga előzetesében kifejezetten azt mondták, hogy egy jól összerakott build a tornyok nélkül is képes megbirkózni velük - ezzel azért a pillanatnyi állás szerint vitatkoznék.
Védd a fákat - egyél hódot!
-
Badlof2k
senior tag
érdekelne hogy felvett e valaki engem tegnap friendlistjere tegnap esetleg?😁 irtam az illetőnek de szégyenlős révén nem válaszolt és még jól leis lépett 😈 kari, acc nevet hirtelen nem tudok mondani nem jegyeztem meg
Sith.: Nem lesz baj kozel jovobe lesz a takaritas addig meg szepen elmegy
[ Szerkesztve ]
"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "
-
TrollBalint
addikt
válasz Har_melin #22699 üzenetére
Ja, olyan magas blight-on még nem voltam De ma lehet letesztelem (csak sajnálnám a kis 30%-nyi XP-m )
Brunnehilde: Persze, hogy csak 5 van, ha már elköltöttél 10-et
Badlof2k: Nálam is vannak olyanok, akik csak úgy felvettek, de ha mondasz egy nevet majd, akkor megnézem nálam fent van-e, hátha tudok mondani róla valami bővebbet.
[ Szerkesztve ]
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Har_melin
addikt
már régen meg akartam kérdezni, de mindig elfelejtem: Einhar unique beastjeit (és főleg a rajtuk keresztül megszerezhető craft opciókat) sikerült már valakinek feloldania? És ha igen, hogyan? Nekem amióta létezik ez az opció nem sikerült összehoznom egyet sem.
-
brunnehilde
senior tag
válasz Har_melin #22710 üzenetére
Nálam most van három megnyitható portál is, meg valami aspectet is tudok craftolni. Szóval adja azért. Itt-ott. Pont tegnap raktam rá az egyik gyűrűmre a crabet. Felturbóztam a Storm Brandet, átvariáltam kicsit a skill gemeket. Ha érdekel, itt a link. [link]
A Void Sceptre kell még, meg Lvl21 Storm Brand (kettő együtt olyan 7 exa befektetés), és megvan a több, mint 1 millás mapozós sDPS, és totál ki van maxolva. Mapokon megállithatatlan, és ha nincs hülyébbnél hülyébb modokkal tömve a map, akkor a guardianokat is kivégzi halál nélkül. Azok ellen a Warlords Markos gyűrűt lecserélem egy Opal Ringre, Ice Biteot Hypothermiara, meg az Orb Of Stormsnál berakom a Curse On Hitet + Temporal Chains.
-
sirdond
őstag
válasz TrollBalint #22712 üzenetére
pedig szerintem érdemes foglalkozni vele, mert egyrészt van egy csomó hasznos beastcraft, amiből a jobbakat elég jó áron el lehet adni, ha nem használod fel, másrészt simán eshetnek jó cuccok, ami megint csak felhasználható (vagy eladható)
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
válasz sirdond #22713 üzenetére
Lehet, hogy igazságtalan voltam, mert valóban én is einhar küldetéseit hanyagoltam és hanyagolom most is a leginkább. Ha mondjuk 10 mapra van időm, akkor abból inkább zana, jun és niko küldetéseit csinálom meg, vagy őket rakom be a mapokra, amíg van küldetésük. Szóval lehet, hogy adta volna, ha utána megyek, de a beastcraft annyira kiesik nekem a játékból, hogy rendre csak a liga végén veszem észre, hogy jé, még ez is lehetett volna.
-
Har_melin
addikt
válasz brunnehilde #22711 üzenetére
Én egyelőre maradok a GC-nél, főleg amióta rájöttem, hogy elnéztem a fontossági sorrendet minta buildben. Nekem az istennek se akart kijönni olyan magas crit chance, mint a doktor úrnak. Aztán rájöttem, hogy páncélon és a sisakon majdnem meg lehet duplázni a skill base critjét... Attól ugyan még messze vagyok, de már egy 1%-os sisak csere is elég érezhető javulást hozott, pl. most először sikerült T8 mapon blight bosst leverni. Eddig még egy T5-ös is esélytelen volt. Most olyan 51% a crit, a sisakon némi divine spammel remélem bejön a 2%, a páncélon plusz 0,5 és akkor már kényelmesebb lesz az élet.
Nekem jobban kézreáll, mint a brand, itt nem kell állandóan figyelnem, hogy van-e aktív.
-
brunnehilde
senior tag
válasz Har_melin #22715 üzenetére
Őőő.. hogy te miket nézel. Egy gyors W+Q a billentyűzeten, hogy lerakjam az Orb Of Stormst és a Brand Recallal aktiváljam az arcane surget. Utána meg rátapadok a jobb egérgombra, és szórom a brandokat ész nélkül minden irányba, ahol és ameddig mozgást látok.
-
Har_melin
addikt
válasz sirdond #22716 üzenetére
Jó, ha már a pirosakon fogok járni, akkor lehet, hogy zana nálam is hátrébb kerül, de egyelőre még a T6-10 is foghíjas, hiányoznak mapok. Alvát én is meg szoktam csinálni, de evás karival megint belefutottam abba a szépségbe, hogy amint belépek, három irányból kapom a sortüzet és konyec filma, mozdulni sincs időm. Nincs kedvem egy templom miatt ötször-hatszor meghalni, A fontosabb craftok megvannak, őt meg elteszem majd a cyclonernek.
-
forguet
senior tag
Nemtom utoljára melyik ligában volt így hogy 4 napnál (nettó) még egy ex sem esett...
Fránya RNG.Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
Har_melin
addikt
válasz sirdond #22713 üzenetére
köszi a tippet az eladható beastekről, nekem ez teljesen kiment a fejemből. Főleg, hogy emlékeim szerint (de lehet hogy tévedek, hiszen soha nem figyeltem), a játék sem jelzi valami extra módon, hogy valami értékeset fogtam be. Találtam egy crais... chimeralt a befogottak között, most 1exa körül keresik.
-
félisten
Most már nem csak akkor laggol ha blight mapon vagyok, hanem akkor is ha csak egy sima encounter van bármilyen mapon. Ahogy elkezdenek százával tódulni ki a mobok 30 milisec-ből lesz 60-100 a ping... Nálatok mennyire gyász? Gondolom közrejátszik, hogy nem tudom egyhitelni őket így sok a számolás.
Találtam kettő blight mapot, egyet kaptam ajándékba, ebből egyet elbuktam a lagg miatt mert gyakorlatilag másodpercekre megállt a játék. Szerintem gagyi ez a liga, kevés a kontent, blight drop kaka, jól mellé lőttek vele, nem csodálom, hogy a community nyávog. Senki sem tesztelte le ezt előre vagy miatosz?[ Szerkesztve ]
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Pitymaszter
tag
Én egy icicle miner tolok és sztem nagyon erős. Igaz kedetekben eléggé gyengusz volt de most már a bele olt idő és currencyvel piros mapok és guardianok, shaper sima liba. Kb 10+ exa benne van már de magam craftolom a cuccokat (így nekem élvezetesebb a játék). Szerencsére a 6L is kb 500+ fusingbol összejött ethernity shroudra. Ha erdekel sdps akkor melo után megnezem majd.
Szerk: és meg nincsen kesz a build. Szóval ennél még erősebb lesz.
[ Szerkesztve ]
BTag: PiMaster#2243 PoE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/chaoslord3/characters
-
BoneDragon
veterán
válasz Plazmacucci #22721 üzenetére
Én tegnap konkrétan már mindenhol laggoltam. Próbáltam 6linkelni egy armort, de közben is a lag miatt vagy 50x kiirta, hogy nem találja az itemet... Arról nem is beszélve hányszor haltam, mert állt a kép. Utóbbi idők legszarabb/unalmasabb ligája. Múlthéten ha 2x beléptem sokat mondok...
-
félisten
válasz BoneDragon #22723 üzenetére
Én meg pont ezen liga kezdetén vettem supporter pack-et, modnván milyen jól indul. Második nap Act1 végén incubatorból kihullott egy Tabula, aztán még mapozás előtt hullott egy exalted blight-ból. Gondoltam megérdemlik.... Akkor még nem is volt ekkora lagg, tökre nem értem.
-
TrollBalint
addikt
-
sirdond
őstag
válasz TrollBalint #22725 üzenetére
így van, vagy csak józan paraszti ésszel,ha belegondol az ember, hogy mi lehet értékes:
-unique beast-ek
-unique beast-et adó beast-ek
-speciális, máshol nem elérhető craft-ot adó beast-ek (pl imprint, vagy item "felező", stb...)
-értékes cuccot ad (6L armor, 23q gem, stb...)nagyjából ennyi, ezeket nem nehéz felmérni és ezeken kívül a többi általában pár chaos értékű.
-
Badlof2k
senior tag
Nekem nulla lagom van , egyedul fps drop ha millio torony enemy van de ez mas , stabil marad a latency szal vagy a masik szero vagy az Ipsd szarakodik . Voltmar ilyen korabban is es nem csak jatekkal pl nekem twitchel amikor a Tsek egyik osztrak vagy nemet atjaro szeroja baszakodott es laggolt az egesz twitch es nem lehett nezni, csak Vpnen keresztul (: akkor majdnem jol ment .
[ Szerkesztve ]
"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "
-
félisten
-
brunnehilde
senior tag
Plazmacucci: A minert próbáltam pár napig, annál katasztrófa volt, annyira belassult. Storm Branddel sokkal jobb a helyzet, játék közben, mapokon fut rendesen, monolit aktiválásnál és blightnál, ha elkezdi futószalagon kiköpni magából a unique monstákat, akkor kezdődik a probléma, de az is elsősorban FPS drop. Új nvidia driver rakta helyre. Nem érzem gyengének a droppot. Lehet téged szivat (vannak ilyen pár napos gyengébb szakaszok), de mindig dob valamit. Ennyi fossilom, scarabom, még az életben nem volt, és elég szép mennyiségű annulment, harbinger, ancient, divine orb van raktáron.
Pitymaszter: Mentem Iciclevel, de a végére nagyon nem éreztem OP-nak. Valószinű a gear nem volt a legideálisabb, egy PoB linket dobhatnál, mivel ölsz guardianokat és shapert.
Szerk: Hú de szép ára van az ancientnek. Megyek, el is adok párat.
[ Szerkesztve ]
-
sirdond
őstag
válasz TrollBalint #22729 üzenetére
egy egyszerű példa:
tegyük fel, hogy van egy jó base-d, mondjuk egy siege axe, amin van t1 %dmg, t1 flat dmg és valami trash suffix.
felezővel meg tudod csinálni, hogy lesz két siege axe, az egyiken t1 %dmg, t1 flat dmg, a másikon meg a trash suffix.ha csak egy prefix, egy suffix van egy item-en, akkor egyértlemű a dolog, ha 2-1 az arány, akkor utána lehet:
-vagy 2 prefix siege axe és 1 suffix siege axe
-vagy 1 prefix 1 suffix siege axe, 1 prefix siege axeazaz, viszonylag biztoságosan el tudod szeparálni a jó modokat a rosszaktól ezzel egy jó multimoddolható alapot csinálva.
nyilván ezt csak olyan base-nél éri meg, ami amúgy is jól felhasználható utána, (6L bow, armor,...)[ Szerkesztve ]
-
simondr
senior tag
válasz Har_melin #22641 üzenetére
""Közben próba cseresznye alapon átalakítottam a fire trappert a doktor úr GC minerére - wow"
Ez én lennék?
Örülök hogy kedvet kaptál hozzá és ki is próbálod, remélem legalább annyira fog tetszeni mint nekem. BTW időközben a POE.ninja összes GC miner buildje közül az enyém a 3. legerősebb. Átraktam ugyanis Eternity Shroudra. Nem biztos hogy jó döntés volt, mert a defense bánta a gear cserét. De meg kell hagyni, hogy az 1perces Über elder kill továbbra is igen kellemes@Har_melin van pár brutál erős nem használt shieldem, ha kell szólj és a tied.
-
simondr
senior tag
válasz Har_melin #22644 üzenetére
Bocs a dupláért.
Naszóval. Assa mark nem kell, helyette viszont mana reg, mana reg és még több mana reg. Fáról is kell kiszedni, illetve a gyűrűn vagy amuletten kellene hogy legyen. Ezt még megfejeli az ember egy lvl7-8 arcane surge-el és teljesen oké a mana, nem kell flaska.
Ja illetve még egy dolgon szoktak elcsúszni az uj mine-al kapcsolatban: kell reduced mana reserved. Minefieldet használsz? Mennyi a mana cost / mine?Bill kiosztás: nekem borzasztóan kényelemes az első perctől a köv setup:
mine dobás - jobb klikk
detonate - "E"
flame dash - "W"
Vaal RF - "Q"
Spell totem - "R" -
Har_melin
addikt
válasz simondr #22736 üzenetére
Köszönöm a segítséget és a tippeket is!
- mana: igazából nem szokott gondom lenni vele, most 55 mana egy dobás és 199 szabad van - ha azt mondja, hogy low on mana, akkor gyorsan felrobbantom őket Egyelőre egy lvl2-es enlightn van, lvl3-mal szerintem meglesz a négy dobás.
- gear: nagyon köszönöm a pajzs felajánlást, az én cuccom itt van (ABConsume) Szerintem elég jó, legalább is az áráért biztosan (tizenegynéhány c volt) Amit cserélni akarok és megvan rá a keret is, az a páncél, legalább +1,3 crit chance-szel. Utána a sisakot akarom egyről kettőre divine orbozni, és végül a Taste of Hate.
Van egy mana regenes amulettem is, amin dupla "gain" van, de létfenntartás szempontjából nekem jobban bejön ez a leech/regenes darab, plusz a charge generálás sem jön rosszul.- key: na ez az én bénaságom, nekem a Q W után már nem kényelmes a játék. Az E R-t már csak olyan skillekhez használom, amit be tudok készíteni egy fight előtt. Még az E valamennyire megy játék közben is, de jobb szeretem, ha nem kell normál harcban használni. Ez van, aki ilyen lúzer, az szív, nem a játék hibája.
-
Pitymaszter
tag
válasz brunnehilde #22730 üzenetére
brunnehilde: Alábbiakban küldöm a linket.
Icicle miner PoB: https://pastebin.com/htVU7K5hHiányzik még jó pár dolog amit kigondoltam. Pl. whisper of the doom-amuletről, off-hand craftolt wand, assasin mark gyűrű (a gyűrű már maga meg van csak a multi craft "ára" hiányzik még :S), plusz egy shaper kesztyű bár nem hiszem hogy olcsón betudom majd szerezni egy shaper fingerless silk kesztyűt valószínű csak valamilyen sima shaperös lesz (eva base talán). Meg még talán egy watcher's eye de azt lehet ki is hagyom így is elég drága build lesz.
[ Szerkesztve ]
BTag: PiMaster#2243 PoE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/chaoslord3/characters
-
Har_melin
addikt
válasz simondr #22736 üzenetére
Még valami, amit akartam kérdezni: van valami oka, hogy a Frostbombot totemre raktad? Nálam a totem nem tart sokkal tovább, mint ha csak leteszem, viszont arra gondoltam, hogy selfcast esetén tudnék egy onslaught-ot rakni hozzá, ami a movement speeden tovább javítana.
-
brunnehilde
senior tag
válasz Pitymaszter #22738 üzenetére
Rálestem. Érdekes. Bőven volt hasznos dolog, köszi. A tiéd alapján átvariáltam az enyémet, less majd rá: [link]
Az avg hitet sikerült nagyjából megduplázni és felvinni 590k-ra (shaper/guardian)! Kiváncsi vagyok, hogy működne a gyakorlatban, később biztos teszek vele még egy próbát, bár gőzöm nincs, hogy két ilyen wand mibe kerülhet. Egy sceptret csináltam hétvégén, az 6 exa volt mindenestől. Ide ugye kettő kell, meg a 6L Eternity is olyan 5-6 exa, szóval kéne rá költeni.
A védelmed érdekelne, hogy birtad/birod guardianok és shaper ellen? Ahogy látom nincs MoM és a life sem túl magas. Engem a mino megevett reggelire MoM-al együtt, az vette el végül a kedvem.
-
simondr
senior tag
válasz Har_melin #22737 üzenetére
"Utána a sisakot akarom egyről kettőre divine orbozni, és végül a Taste of Hate."
Itt valami szemet szúrt igen hamar. Mit is szeretnél divineozni?A frostbomb totembe azért került, ha egynél több boss van (pl über elder) akkor ne szívjak azzal hogy épp mikor kire rakom, megoldja a totem.
-
-
simondr
senior tag
válasz Har_melin #22742 üzenetére
"Most 1% spell crit chance van a sisakon, de lvl83-as, szóval lehetne rajta 2% is."
Lehetne, de 1% van rajta, és az nem rollol. A crit chanceok a sapin külön-külön tieren vannak. Tehát a T3 az 1%, T2 az 2% és T1 a 3%.
A sapira semmiképp se pazarolj divinet, miközben azt a fegyveredre el kellene nyomni, szinte minden minimum rollos rajta. -
Har_melin
addikt
válasz simondr #22743 üzenetére
A crit chance miért nem rollol, ha a lvl83-as sapkán lehetne a T3 helyett T2 is?Jó, hülye vagyok, látszik, hogy a chaosnál magasabb craftolással nem nagyon volt dolgom eddig, inkább készen vettem a cuccokat. Minden esetre köszönöm, megspóroltál egy masszív káanyázást...Védd a fákat - egyél hódot!
-
San398
őstag
válasz Plazmacucci #22728 üzenetére
Nálam is a Frankfurtot irja legalacsonyabbnak de az a leglaggosabb!! Próbálj másik szervert, a Milan és a Parizs is jobb nálam.
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
Pitymaszter
tag
válasz brunnehilde #22740 üzenetére
Nincsmit. Érdekes a te verziód is elmentem lehet majd kipróbálom azt passive tree fajtát.
Ahogy néztem a Trade oldalon 5-6 exától már kapsz ilyen wandot lecraftolva.
A védelmem ahhoz képest elég jó. Éppen most futottam egy minot rare corrupt mapként (a legdurvább mod talán a monsta damage incr. 23% volt) és túléltem egy föld alól feljövős támadását azután már nem sokáig élt
Vigyázni inkább a körön belül potyogó kövekkel kell, sajna haltam már meg tőle máskor.
Összességében jó a map clear sima, blight content sima (szerintem még tornyokat sem kellene leraknom ha nem kéne a challange)
Eldert ma csapóm le, igaz nem red csak sárga, de nem hiszem hogy gond lesz vele.BTag: PiMaster#2243 PoE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/chaoslord3/characters
-
félisten
Ezek kezdenek teljesen lkurvulni. Az új 20 dolláros hideout kb 5x5 méter. Mi van ezekkel? Lehet mondani hogy nem kötelező ebben játékban fizetni, de egyrészt ez nem teljesen igaz, másrészt az elvekről van most szó. Nem felvásárolta őket egy hatalmas pénzes kiadó?
-
sirdond
őstag
válasz Plazmacucci #22748 üzenetére
egyrészt így van, nem kötelező megvenni. és amíg nem kötelező addig miért nem szarod le?
másrészt meg de, pont azért vannak ilyenek, mert a profitorientált befektető valószínűleg ezt diktálja. nem a játékos a lényeg, sajnos.
amíg meg tudják oldani, hogy ezek nem kötelező dolgok és nem szólnak bele az átlag játékos életébe, addig örülhetünk, mert ez nekünk is jó és a GGG-nek is. a GGG-nek muszáj, ilyen dolgokat megcsinálni, hogy megfeleljen a befektetőnek, akiktől az ott dolgozók a fizetésük jó részét kapják, valószínűleg. úgyhogy, úgy gondolom ezt el kell fogadnunk, sajnos.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz sirdond #22749 üzenetére
Ha ez az új irány akkor csak idő kérdése, míg a játék fizetős nem lesz. De tudod mit, inkább legyen havidíjas csak ezt a sok fost ne tolják az arcomba. Legyen havi háromezer mint a wow, de ne arra építsenek ligákat, hogy újabb szemetet hoznak be aminek kell majd stash tab. Ez így nagyon nem kerek. Nem kell még egy EA vagy Ubisoft, mert előbb utóbb itt is előnyhöz fognak juttatni pénzért, ezt biztosra veheted.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest