Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badlof2k
senior tag
válasz LittleBoss67 #22801 üzenetére
Hat amig lenem csapod vagy despawnol , de ha mind a 4 guardot lecsapod utanna eldert is tudod . Szal ha egyszer az elder bevette magat oda addig nem tunik el amig a guardokat es ot le nem csapod vagy pedig despawnol ami ritk mer tobbnyire az emberek legyapjak nem pedig mas mappokat csinalnak.
Sirdond.: Mondtam en hakniznak a 4.0val , de 3.9rol csend van bar mindketto messze meg de azert aha eleg fing szagu ha jol emlekszem mutkor mer so sorry volt mert eltoljak a bejelentest most meg hirtelen megis lesz? vagy en neztem be valamit ? Vagy az exileconos demora vonatkozott ? Minden esetre azert erezhetik hogy megcsappant a jatekosbazis.
"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "
-
simondr
senior tag
" Ha bejön valami, akkor akkora az arcod, hogy keresztbe harapod a kilós kenyeret?"
Látom átment amit írtam... Bejött valami? Ezek szerint akkor minden egyes ligában nekem "bejön valami" ugyanis konzisztensen mindig ennyi currencym van.
Ha jól láttam te a fenti hozzászólásban senkihez se szóltál külön, hanem minden fórumot olvasónak írtad be, amit írtál, tehát hozzám is szóltál. Ezek után miért ne válaszoljak?Igazából a te esetedben nem csak neked címeztem azt amit írtam, hanem minden egyes olyan embernek, aki úgy háborog, hogy a saját hibájából nem haladt előre, az ilyenek eléggé kiverik nálam a biztosítékot.
Az pedig hogy itt "megmondóemberezel" szintén jól jellemez, az NSO fórumon szokták ezt csinálni az értelmiségiek. Mindegy, egy szó mint száz, a legjobb ha ignorálom a kommentjeidet, mert ilyen szinten én nem tudok eszmét cserélni, épp ezért nem vagyok regisztrálva az NSO-ra sem, nem nekem való. -
Har_melin
addikt
válasz Badlof2k #22802 üzenetére
Az exilecont már egy fél éve nyomatják, első ilyen esemény, nem tudom, ebbe miért kell többet belelátni.
A következő ligáról általában három-négy héttel az indulás előtt szokott bármilyen info megjelenni. Most még nyolc hét van hátra, miért ne lenne "csend" róla? Az exilecon egyébként időben is passzol ebbe a négy hetes laufba, szóval semmi meglepő nincs abban, hogy a 3.9-ről ott lesznek az első infók.
A 4.0 más kérdés, de azért itt is egy kicsit a van sapka-nincs sapka hozzáállást érzem. Ha nem tolnak ki rendszeresen új tartalmat, az a baj. Ha kitolnak és nincs rendesen megcsinálva, akkor az. Ha bejelentik, hogy tovább dolgoznak rajta, mert még nincs kész, akkor az. Én az előzetes temetés vagy lefikázás helyett megvárom, mit mondanak és mutatnak novemberben, aztán majd akkor lesz véleményem róla. Lehet, hogy az lesz, hogy elmentek a pi*ba. De majd csak a tények után, nem előre.
Védd a fákat - egyél hódot!
-
Badlof2k
senior tag
válasz Har_melin #22806 üzenetére
Eh nekem konstansan mindig ugyanaz a bajom veluk altalaba es nem maga a jatek , hanem ahogy kezelve van minden es ha vissza olvasol, emlekszel azert amikor sokaknak volt performansz problemaja akkor en pont az ellenkezojen alltam es mondtam h majd pecselik . DE . azert azt erezni es latni hogy lelecelt mindenki es a huzo nevu streamereik is ? Azert eza liga se lett a legjobbjuk, pedig lehetett volna ezis kozel delve , legion szintu josag .
-
félisten
-
TrollBalint
addikt
válasz Plazmacucci #22808 üzenetére
Ez nekem is feltűnt, de mivel Cassia azt mondja, hogy valami intelligencia van a ezek a szörnyek mögött, így biztos vagyok benne, hogy lesz itt még valami jóság. Én örülnék, ha ez egy olyan történet lenne, amit folytatnak a következő ligában, és ott mondjuk már a boss-ról szól valamilyen formában a content. De majd meglátjuk.
Harmelin: Te csak azután mondasz valamiről, véleményt, hogy tudod mi az? Ez nagyon ódivatú hozzáállás. Tessék haladni a korral és most véleményezni a 3.9-et a 3.10-et, sőt már a 4.1-et is
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
simondr
senior tag
válasz San398 #22781 üzenetére
Kérésednek megfelelően: Metakövető kraftolás tud igen szép pénzt hozni mindig. Tehát liga elején már világos volt, hogy sok a Summoner, Miner, Poison-Assassin. Ezen buildeket ha ismered tudod milyen itemek kellenek neki így könnyen tudsz nekik jó + drága cuccokat gyártani.
De hogy valami kézzel foghatóbbat is mondjak:
-Liga első két hetében mindig hatalmas profit az über labot farmolni
-Liga elején mindig nagyon megéri népszerű body armourokat 6socket+5linkelni, esetek 80%-ban profittal jár. Előbb utóbb beadja majd a 6linket is, az pedig jelentős profit.
-Bányában a céltudatos fossil farmolás is nagy pénz (serrated fossil elég régóta 10c+)
-Templomban érdemes mindig kihúzni az altar of sacrifice-t 3 szintre. Cowards legacy mindig 100c körül van.
-Syndicate farmolás: Vorici és It That Fled Researchben 1-2exet tud hozni
-Beastek farmolása: ne gyűljön fel az Einhar daily mission! toljuk le őket rendszeresen. Be fognak ott esni 1-1exet érő beastek.
-Mapok farmolása: jól kihúzott Atlassal folyton egész sok map esik. Ne legyünk lusták adjuk el a felhalmomzott T11-14 mapokat. A mapok miatt bányában érdemes az ilvl83 mélységben levő cityket tolni, sok mapot lehet onnan szerezni.
-És a joker: ami esik nekünk quality gem, azokat érdemes szelektálni: van ami kuka, ebből kell GCP-t gyártani, és van amit érdemes szintezni pl Raise Zombie, Spectre, Ele dam with attacks, Conc effect stbstbstb. Ezeket weapon swapban folyamatosan szintezni kell, egy 20/20 non corrupt gem 40-50c-t is ér.[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
válasz Badlof2k #22807 üzenetére
Lehetett volna? Hát persze. Nyilván direkt szúrták el, hogy had kapjanak már egy kis flamet.
Őszintén szólva engem nem hoz se izgalomba, se le nem tör, hogy X vagy Y játszik-e vele. Tőlem három milliárdan játszhatnak vele, ha nekem nem jön be és ez fordítva még inkább igaz.
"Nem maga a játék, hanem ahogy kezelve van minden"
Örök életet és ingyen sört akarunk, tehetségtelen hülye bagázs, még erre sem képesek. Legyen rendszeresen új tartalom, de ne csak valami átdolgozott korábbi, hanem valami teljesen új ötlet. Ja, mellette azért tartsák meg a már eddig behozott dolgokat is. Legyen nagyon alaposan letesztelve, de jöjjön ki három havonta. Maradjon ingyenes, de akarjanak már mtx-eket eladni, viszont vegyenek fel még X embert, hogy minden úgy klappoljon, ahogy ÉN szeretném.
Úgy gondolom, hogy a játék mostanra komplexitásában egyszerűen kinőtte azokat a kereteket, amelyek között mondjuk két éve még lehetett tartani ezeket a játékosok által adottnak vett dolgokat. Túl sok a tartalom, túl sok a cucc, túl sok mindent kellene a balanszban számításba venni. Ja, és persze nyilván sokba is kerül, vagyis állandóan kell termeljen. Ebben a formában nem tartható fenn a fejlesztése és ennek semmi köze a külső befektetőhöz, az eredeti tulajdonosok is szerettek volna pénzt látni belőle, nem csak napi 20 óra stresszt. A változások viszont egyértelműen valaminek az elvesztésével fognak járni, valamit fel kell majd adni az eddigiekből. Akármi lesz az, garantált, hogy a reakciók egy része az lesz, hogy rohadjanak meg, kész vége, mocskosbagázs, stb. Majd a bejelentés után kiderül, miben gondolkodnak, mennyire lesz elfogadható.
Nem felmentem őket, de két dolog fix. Az egyik, hogy legalább úgy (ha nem még jobban) szeretnének jó tartalmakat és elégedett játékosokat látni, mint mi. A másik, hogy ha irreális elvárásaim vannak, annak csak kiábrándulás a vége. Lehet, hogy a reális elvárások mellett is (mert így meg már nem annyira vonzó), de azért jobb tisztában lenni azzal, hogy melyik oldalon van a hiba. Nem szégyen egy idő után ráunni egy játékra.
Védd a fákat - egyél hódot!
-
félisten
Path of Exile: Ascendancy Official Trailer
Szinte már nosztalgikus. Kezdek is mindjárt egy heavy strike buildet.Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
sirdond
őstag
válasz simondr #22810 üzenetére
köszi a konstruktív hozzáállást, nekem lenne egy kritikám a leírtakkal kapcsolatban, ne negatívumként fogd fel. csak próbálom egy átlagos játékos szemével nézni a dolgot:
az általad leírt dolgok sok esetben ideális helyzetet feltételeznek és szinte állandó trade interakciót és rengeteg játékon kívüli időt igényelnek.- über labban általában a gem-ek hozzák a legtöbbet, beárazni és eladogatni egyesével a rengeteg különböző quality és level-lel rendelkező gem-et, nagyon sok idő
- delve egyértelműen a legjövedelmezőbb, viszont a sulphite beszerzése és szinten tartása koránt sem egyszerű (bár az új master mission átdolgozással, megint egyszerűbb lett). a fossilok eladása, megint rengeteg idő, főleg, ha azt választja az ember, hogy nem bulkként adja el azokat.
-altar of sacrifice lvl3 rng based, ezzel érvelni nem valós segítség szerintem, arról nem is beszélve, hogy az upgradehez szükséges itemek elég valószínűtlen, hogy nem lesz meg, azoknak beszerzése megint idő.
- syndicate-en belül, ha nincsenek az adott helyen az emberek, rohadt sok idő a megfelelő módon átrendezni.- a többit viszont jó példának tartom, amit érdemes lenne mindenkinek alkalmaznia.
az átlagos játékosnak pedig általában időből van a legkevesebb és szerintem azt a kevés időt általában nem trade oldalon történő állandó nyomozásra akarja eltölteni, hanem tényleges játékkal.
ha meg valakinek ennyi plusz ideje van, szerintem sokkal egyszerűbb currency-t flippelni, az is hoz minimum annyit és ott legalább csak egy dologgal kell egyszerre foglalkozni.
-
TrollBalint
addikt
válasz sirdond #22814 üzenetére
szerintem pont a gemeket a legkönnyebb beárazni, trade macro és kész. Még annyi állítgatás sem kell, mint egy unique-nál. Annak a használata meg szinte kötelező, aki egy kicsit is akar eladással foglalkozni. Főleg, az elején, amíg nem tudja mi mennyit érhet.
-
sith7
nagyúr
válasz TrollBalint #22816 üzenetére
nem elég a poe ninja - n megnézni mi mennyibe kerül ?
esetleg magán a trade - n, a hivatalos poe oldalon ? -
sirdond
őstag
válasz TrollBalint #22816 üzenetére
jogos, teljesen igazad van, ez jelentősen javít a helyzeten sok esetben.
szóval, szükséges a játékhoz a trademacro?[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
de, csak a makró jóval gyorsabb, és kényelmesebb. Ctrl+D (azt hiszem,de lehet már alt + D) és dobja fel a unique árát, egy listába. Ctrl+Alt+D és feldob egy ablakot, hogy az egyes tulajdonságokat mekkora értékkel vannak, és berak egy +/- 10%-os eltérést, és úgy keresi, és azoknak az árait dobja ki. (Persze, ezeket a határokat testre szabhatod, és ki is jelölheted melyikeket vegye figyelembe, stb.)
sirdond: semmi gond, neked elnézem, mert nem használsz makrót És naná, hogy igazam van
A játékhoz nem szükséges, de aki eladni akar, annak szinte kötelező[ Szerkesztve ]
-
simondr
senior tag
Szia! Az építő jellegű kritikát mindig szívesen fogadom, ezért örülök annak hogy a saját nézőpontodból is leírtad.
Reflektálok: valóban viszonylag ideális környezettel számoltam, de azért engedd meg hogy kifejtsem:
Amit leírtam feltételezi hogy:
1) nem vagyok kezdő
2) ismered a fogalmakat amiket leírtam
3) van premium stash tabed és ezáltal a trade úgy néz ki hogy: árat vizsgálsz->beárazol->eladsz. Sok sok ezer cuccot eladtam már POE-ben, tud az pörögni is.
4) tudod mi az a trade makro és használod isüber labban általában a gem-ek hozzák a legtöbbet, beárazni és eladogatni egyesével a rengeteg különböző quality és level-lel rendelkező gem-et, nagyon sok idő
Egyetértek azzal, hogy a gemek eladása baromi nagy pénz (viszont ennél is nagyobb pl az enchanted csukákat eladni). Nem értek egyet azzal hogy sok idő árazni és eladni őket. Trade makro -> CTRL+D -> kirakod tradere -> eladtad.
Sok tucatot eladtam a ligában, baromi pörgös.delve egyértelműen a legjövedelmezőbb, viszont a sulphite beszerzése és szinten tartása koránt sem egyszerű (bár az új master mission átdolgozással, megint egyszerűbb lett)
Igazad van, egy kis kihivást rejt magában a sulphite szinten tartás. Azonba ha sokat mapozol, kapni fogod a delve missionöket szép számban. Ezen túl van egy olyan sextant mod, hogy "Possessed monsters drop a "szint" scarab", ez viszonylag gyakori mod és rendesen esnek a sulphite scarabok is.a fossilok eladása, megint rengeteg idő, főleg, ha azt választja az ember, hogy nem bulkként adja el azokat.
Én nem tudom ti hogy tradeltek, de azt hiszem valamit nem jól csináltok. Nekem ez is baromira pörög.
altar of sacrifice lvl3 rng based, ezzel érvelni nem valós segítség szerintem, arról nem is beszélve, hogy az upgradehez szükséges itemek elég valószínűtlen, hogy nem lesz meg, azoknak beszerzése megint idő.
Abban is igazad van, hogy ez RNG based, abban viszont nincs, hogy az öv és a vial beszerzése időigényes. Kb 3 beltet uppoltam fel a ligában, az alapanyagokat beszerezni minden esetben 1perc volt.
Ha már itt tartunk, az Altar of Sacrifice csak 1 kiragadott példa, a Gemes szoba és a Corruptolós is szép kis pénzt ér.syndicate-en belül, ha nincsenek az adott helyen az emberek, rohadt sok idő a megfelelő módon átrendezni.
Szintén kiragadott péda volt. Leo research = dohány, Tora research = dohány, Interventionnél szinte mindenki jó kis pénzt hoz, Cameria fortinál vagy transportnál dob harbinger orbokat, az is jó pénz, stbstbstb -
brunnehilde
senior tag
Na, hát én pont olyan játékos vagyok, aki szereti az ideje nagy részét a mapokon tölteni. Ezért nem foglalkozom a rare cuccokkal. Amit nagyobb mennyiségben eladásra szánok (fossil, essence, esetleg mapok, vagy fragmentek), azokat egyszerre árazom be, és mindig a lehető legalacsonyabb áron teszem ki, hogy pillanatok alatt elkapkodják őket. De az elszegényedés még igy sem fenyeget, szóval tényleg nem értem, ha valaki nem tud stabilan profitot termelni ligában. Amit a doktor irt, az meg szép ráadás.
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
simondr
senior tag
válasz TrollBalint #22819 üzenetére
"A játékhoz nem szükséges, de aki eladni akar, annak szinte kötelező"
Na látom míg írtam a giga hosszú HSZ-t addig beelőztél
Abszolút egyetértek! A trade macro gyakorlatilag olyan mint a premium stash tab, nem kötelező a játékhoz, fut anélkül is, de ha akarsz magadnak currencyt szerezni a trade-del, akkor mindenképp használnod kell. -
sirdond
őstag
nem kötekedni akartam, egyetértek veled. igazából engem is szokott zavarni, mikor beírják ide, hogy nem esik semmi, meg rossz rng, holott jelenleg a játékban rng függetlenül is össze lehet szedni egy csomó ex-et. (ha valakinek az a célja, hogy minél több ex tulajdonosa legyen)
elvileg a fórum a tapasztalatok megosztásáról és az ilyen dolgok megbeszélésesről szól. ha összejön pár dolog,amivel ki lehetne még egészíteni a topic nyitót, azzal szerintem mindenki jól járna. -
-
-
sirdond
őstag
válasz simondr #22820 üzenetére
köszi, így kiegészítve, ezek már sokkal jobban használható információk, szerintem.
ahogy te is írtad, nem vagy kezdő, sok build-et használtál és ismersz, ezért neked rengeteg információ alaptudás. egy átlag (vagy új) játékosnál ez nem feltétlenül van így, ezért sok mindenről nem is tudnak, mint lehetőség, úgyhogy ezért is érdemes néha-néha ezeket leírni. meg azért is, mert az utóbbi pár évben a játék rohamosan változik.
@TrollBalint
[ Szerkesztve ]
-
simondr
senior tag
válasz TrollBalint #22815 üzenetére
mehet az összefoglalóba, hasznos lehet oda, de mint írtuk is, új játékosoknak valószínűleg nem nagy segítség.
Egyébként hogy miből lehet jó pénzt csinálni az részben konstans részben pedig ligáról ligára változik.
De ha az ember rutinos POE player, sok buildet játszott, sok ligát tolt, akkor az vezet a folyamatos sok currencyhez, ha nem lusta gondolkozni és kombinálja az eddig megszerzett tudását a játékban...Ja és még egy titkos módszerem a currency gyártáshoz:
Van egy olyan sextant mod, hogy unique bosses are accompanied by harbingers. Ezt már sárga sextant is beadhatja és nem ritka mod. Ha ezt kirollolod jelen Atlasban az Arena mapra, akkor az Arena és a Crystal Ore mapok kapják. Ha a mapokra kirollolod a twinned modot, akkor 6 bosst fogsz leölni aki dob currency shardot... egy-egy map 40-80c-t hoz ezzel a módszerrel, a befektetés a sextant alacsony ára miatt pedig 20-30c... -
Badlof2k
senior tag
válasz Har_melin #22812 üzenetére
Ne kezdjunk bele uram , szerintem mindketten kicsit tulgondoltunk egeszet vagy en voltam felre ertheto talan , nem tartom fogom oket mocskolni mert nem tudnak mindenki igenyeinek megfelelni ez teny , nincs is ezzel baj , csak szamomra unfair dolog az hogy ket kezem par ujjaval megszamolom mennyi blighted map esett oszesen , foleg ugy hogy koppra minden blight encountert megcsinaltam amit lehet es egy het alatt nulla. Ami azert onmagaba furcsa es jovicc . Demindegy engedjuk el en mar amit akartam letudtam a jatekba , varom milesz a jovo addig masik vizeken evezek es kesz 😊
[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
válasz simondr #22827 üzenetére
Az összefoglalóba csak azért gondoltam, mert nekünk is könnyebb (nekem) következő liga elején nem itt kell visszakeresni, hanem tudom, hogy ott van, illetve hivatkozni is könnyebb rá, ha valaki majd megkérdezi. (de ahogy nézem ez már meg is történt úgyhogy vigyázz 3.9, jövök és gazdag leszek )
-
-
félisten
Komolyan mondom ezeket jobb nézni mint most játszani
Path of Exile: The Awakening - Launch TrailerVissza kell vinnem pár kazettát.
-
brunnehilde
senior tag
Quicksilver flaskra akarok extra speedet rátenni. Kb. 50 orb of alteration elment (tudom, tudom, meg is vehettem volna), és kizárólag három variációt dobál megállás nélkül: elem resist, stun and block, és freeze and chill. Semmi mást. Ez gyárilag ilyen, vagy valami bug?
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
dbius
veterán
válasz brunnehilde #22835 üzenetére
nem lehet, hogy a flaska item level szintje túl alacsony?Szerk: Nem valószínű, már 5-ös item leveltől kellene "dobálnia" azt is. [link]
[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
ok, köszi a választ , este rákeresek erre a trade makróra
Van még valami ami a gazdagodáshoz kell, és senki nem írta le ....
Idő, idő, idő
-
TrollBalint
addikt
trade mercury, vagy mi a neve, még sokat tud segíteni, de igazából az "csak" kényelmi funkciókat ad. Minél inkább kereskedni akarsz, annál többet profitálsz belőle (plusz van benne egy Betrayal cheat sheet, hogy ki mit ad mikor itt vagy ott van)
-
sith7
nagyúr
válasz TrollBalint #22840 üzenetére
-
Genji
őstag
simondr hozzászólásához én még az alábbiakat tenném hozzá:
- én megnéztem melyik gem megy a legtöbbért 20/20 corruptedként és 21/20 ként és azt lvl-eztem agyba főbe és vaaloztam őket. Ebben a ligában a Feeding Frenzy volt a sláger 20/20 corruptedként is 40chaos volt az ára még 1-2 hete és 21/20ért pedig 3,5 exát is kaptam. Ennél a gemnél volt a legkisebb a különbség a 20/20 sima és corrupted között illetve a legnagyobb az ugrás lvl20 és 21 között, így bőven profitábilis volt a projekt. Most már normalizálódott 20c / 1 ex környékére de még így is megéri. Nyilván liga első hónapjában van az extra haszon.
- Vettem viszonyag olcsón (~3-40c) 6 link armort amit 1db Life-os fossillal craftoltam amig nem jott valami 120+life 3+%life és resist (általában 1-2 próbálkozás max) rácraftoltam ingyenes craft service-el 8% max life-ot és eladtam. A liga elején 1 ex min profit volt ezeken a vérteken.
- Különösen nagy biznisz Astral plate-tel (12 allres implicit) csinálni a fenti dolgot 1 exért kapod a vértet és 3-4ért elmentek a craftoltak kb nulla további beruházásból (1-2 life fossil és a craft 6chaos asszem). Persze ezeket 1-2 hétig lehet csinálni ekkora profittal figyelni kell a piacot folyamatosan.
- Bone helmeteket felszedtem craftoltam life essencesel (70 life körülivel már jó) és 5c-ért elmentek a szarok a jobbak 10c-ért is. 20at biztos eladtam belőlük a liga legelején.
- Ebben a ligában a +1 spectre vértek nagyon sokat értek ezekkel is lehetett üzletelni. 6 linkeset vettem amin vagy life vagy res van és van rajta vagy szabad pre vagy szabad suffix. Ha life volt rajta craftoltam rá rest és fordítva. Volt amin 1ex haszon is volt.
- Gyakorlatilag mindent lehet olcsóbban venni és adni, nekem ebben a ligában a fenti dolgok működtek. Remélem segítettem valakinek.a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
TrollBalint
addikt
Nekem mindenképpen (csak ne felejtsem el következő ligáig ) Mert én szívesen játszanék benne "ilyen kereskedőt" is Mikor éppen tele van a tököm, hogy egész nap 30% XP tudtam szerezni, mert 12-14x meghaltam (mint legutóbb Vasárnap)
-
simondr
senior tag
Köszi!
Na épp ezt írtam fentebb, hogy millió és egy módszer van currencyt szerezni, csak egy kis kreativitás kell hozzá.
Nálam az jött be még igen jól, hogy Vermilion ringet vettem, toltam rá egy essence of Hysteriat (darabja 2-3c) és ha jött valami értelmes, már raktam is ki.
Egyszer kaptam igen jó rollokat rá, az el is ment 3exért (beruházás ekkor : max 50c)
Ezen kívül ha kockáztatni akar az ember akkor vesz vagy farmol Bound fossilt és elnyomja ilvl86 elder sapira. Ha már közepesen jó modokat kaptál, az is elment 1ex-ért. Ha kaptál +3minion, Minion damage + life modot, akkor rögtön 3-4exről beszélünk minimum.Ha pedig már felgyűlt egy kis tőke, amiből kockáztatásra is futja akkor ott az utóbbi 3 liga klasszikusa: shaped sapphire ringet chancolni Pyre-ré. 1 hete még 10ex volt, most már "csak" 8-9. mivel a Pyre aránylag gyakori unique, egész nagy esélyed van hogy sikerül 300-400 chancebol.
De a kraftolásból profitot című sztorit holnapig sorolhatnám..... -
TrollBalint
addikt
válasz simondr #22844 üzenetére
pl. a sapi az liga specifikus. November végén, December legelején visszatérhetünk rá? Hogy a következő ligában mit keresnél, mit adnál el? Nem mintha rontani akarnám az üzleted, csak had férjek én is oda a tejes bödönhöz
Én mindig elveszek a poeaffix.net-en, és nem tudok keresni, mi lehet az ultimate, akár nekem, akár eladásra[ Szerkesztve ]
-
dbius
veterán
Nem tudom, nekem ez a craftolás módszer nem igazán vált be, egyszer se kaptam eddig semmi használhatót ha próbálkoztam. Hozzáteszem július óta játszom a játékkal, így valószínűleg csak nyomokban ismerem még a játékot.
Tegnap pl. a simondr által is említett elder bone helmetre próbáltam craftolni bound fossillal saját részre. 3 exányi alapanyagot elkraftoltam és semmit nem dobott be, de tényleg semmi használhatót.
lvl80-as volt a helmet, tehát +2 socketed minion gem lett volna a max és a többi minionos craft.
Részemről craftolásos móka be is lett fejezve a játékban, nem fogok többet szerencsét próbálni. Bánom, hogy nem vettem valami kész sipkát inkább. Na mind1, ebből is tanultam, nem vagyok szerencsés.
Ma a maradék pár exából próbálok találni valami használhatót inkább. Persze nem elder bone helmetet, mivel azok valami eszméletlen áron mennek.
Szerk: Ha már itt vagyok, pár napja pedig shaper claw-ra próbáltam spammelni +1 lvl. socketed gemet, meg lvl20-as maim-et. Hát ez sem jött össze ~ 1.800 db. orb of mittudomén most mi a nevéből És onnan jött volna még a további, költségesebb része a kraftnak. De szerencsére elfogytak az orbok, így akkor nem vesztettem annyit, mint a tegnap esti próbálkozásommal (mondván miért ne jönne össze... )
[ Szerkesztve ]
-
Genji
őstag
Ne menjen el a kedved, mindenki bukott sokat. Minél nagyobb a kockázat annál nagyobb a nyereség. Én mondjuk perverz vagyok és élvezem az adrenalint amikor annulozok egy 5-10 exes cuccot Pár ligával ezelőtt semmi nem jött össze, most meg minden. Hosszútávban kell gondolkodni.
[Minden selfcraft rajtam]a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
simondr
senior tag
válasz TrollBalint #22845 üzenetére
A playerbase ligáról ligára nő, tehát nem fogod rontani az üzletem .
Szívesen adok majd tanácsokat ha jön a köv patch notes, illetve liga közben is, de ahogy látom Genji is ügyes kraftoló és szerintem ő is szívesen segít majd. -
Badlof2k
senior tag
en is remeltem hogy osszejon a shaper Headhunter 200 scour + chancel de cska trollkodott a jatek velem es csupa keket porgetett egy nyamvadt uniq se lett belole de elveztem enis neha mormogom a szitkokat miert nem addja a megfelelo rollt 🤷🏻♂️ maskor meg szorja a game a jol eladhato cuccokat ilyenez Bar forumtarsnak mar nem egyszer emlitettem hogy amiota ket ligaval ezelott esett a mirorr of kalandra lenerfeltek a luckomat hogy majd 1500 jatekora utan legyen megint
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest