Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
brunnehilde
senior tag
Rarity: Rare
Spirit Bite
Imbued Wand
--------
Item Level: 86
--------
35% increased Spell Damage
--------
5% increased Cast Speed
+2 Mana gained on Kill
Gain 19% of Physical Damage as Extra Lightning Damage
Gain 17% of Elemental Damage as Extra Chaos Damage
--------
Shaper ItemEsett egy ilyen wand. A két prefix azért elég jó érték, két suffix már kevésbé. Azokat kérdezem, akik jobban járatosak a craftban: mit lehet vele kezdeni? Annulment? Kettő kellene hozzá, nem túl nagy az esély, hogy a két prefixet fogja benthagyni mindkét alkalommal. Esetleg Einhar, felező? 1,3 exa az a beast, de van rá 33% esély, és ha a prefixek kerülnek egy oldalra, akkor az a wand érni fog pár exát. Vagy valami más? Az is érdekelne, hogy mennyiért mehetne el egy ilyen? 8-10 exa?
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
tibee77
őstag
válasz brunnehilde #23251 üzenetére
prefixes cannot be changed-et tennek rä, ha nekem kellene egy ilyen wand vagy sokat erhetne.Aztan persze multicraft de most nem tudom hoyg ebben a ligaban mennek-e az olyan buildek amik ezt annyira kihasznaljak.Elözö ligakban az ele konverzios buildek nagyon durvak voltak es meta-k, ergo egy olyan wand amin ez a kettö affix volt multimoddal azok jo par exet ertek.Ezt a ligat konkretan kihagytam igy nem tudom mi a helyzet most.Mindenki necrozik?
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
brunnehilde
senior tag
válasz tibee77 #23252 üzenetére
Van egy másik wandom, full tökéletes lightning crites buildhez, de kutyának nem kell még 2,5 exáért se. Jó ötlet ez a cannot change, pár napja ha jól rémlik volt róla szó, de akkor bevallom nem olvastam figyelmesebben. Ha ezt rárakom, és utána annulmentezem, akkor konkrétan ezt a craftolt modot nem kaphatja le az annul? Merthogy ez is suffix. Ha nem, akkor két exát és két annulmentet azért megérne. Utána meg le lehetne róla venni a craftolt suffixet benchen.
-
tibee77
őstag
válasz brunnehilde #23253 üzenetére
Miutan ezt rarakod, dobsz ra egy scouring-ot, nem kell annulment.A scouring meg mindent leszed, kiveve a prefixeket.Utana lesz 3 suffix es egy prefix-ed szabadon.Multicraft 1 suffix, teszel melle meg egy chaos as ele dmg craftot mondjuk vagy spelldmg-et (mar nem emlexem, hogy milyenek vannak pontosan), suffixeket meg amiket akarsz.kb. ennyi a craft.
[ Szerkesztve ]
-
Badlof2k
senior tag
válasz sirdond #23244 üzenetére
Nemis tudom mit vartam De ertelek mindenkinek joga van a velemenyehez akarmi is az , lets agree we disagree ahogy mondja az angol en optimistan allok hozza (lehet tul fanatikusan is 🤔). En jatszani fogok vele az biztos addig meg sok viz folyik le a Dunan is es csak szeletet lattunk.
Am meg Q&A nem nem neztem direkt spoilerek es amirt valszeg early stadium az egesz mit varnak ? Nyilvan mindenki orulne minel tobb infonak de azert egy kesz atalakitott craft rendszert hasonlitani egy megnem levohoz meg es amirol esetleg nem mondhat semmit De persze a o hibajuk most utalva leszek de na reszemrol befejeztem az offot aki ezeket kitargyalna velem az kerem privatba vagy a D4 topikjaban tegye nem akarok Harmelin urnak tul sok munkat adni
"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "
-
Har_melin
addikt
válasz brunnehilde #23250 üzenetére
Új engine biztosan nem lesz, legalább is ez a legutolsó hivatalos közlés, még a nyár elejéről. Azt hiszem CW-vel volt egy interjú vagy Q&A, ahol elmagyarázta, hogy miért nem kell az engine-t lecserélni, hanem csak a rá épülő modulokat. Én ehhez sajnos teljesen hülye vagyok, nem tudom megítélni, hogy programozásilag mennyire rugalmas az alap.
Védd a fákat - egyél hódot!
-
félisten
Blight ebben a hónapban ér véget?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Har_melin
addikt
válasz Plazmacucci #23259 üzenetére
december elején.Gondolom a conon lesznek végleges dátumok.
-
félisten
-
tibee77
őstag
válasz Plazmacucci #23261 üzenetére
En most kezdtem ujra kis borderlands 3 utan. eskü jot tett egy kis pihi ajanlom mindenkinek.
Bunnehilde : nem nem csinal de gondolom mar voltal olyan bator hogy kiprobald.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
tibee77
őstag
válasz Plazmacucci #23263 üzenetére
Nagyjabol 6 napnyi jatekidöm van 3 karakterben bl3-ban.szeptember 13. ota csak azt toltam.amint jön a dlc megint megyek vissza de most kell egy kis poe. kezdtem egy necro-t.mar ugyis reg toltam azzal.
Ja ez komoly. [link]
[ Szerkesztve ]
-
brunnehilde
senior tag
válasz tibee77 #23262 üzenetére
Brunnehilde lenni bátor, és most már lenni Lvl99. Szerény számitásaim alapján olyan 250 T16 map kell a Lvl100-hoz, amire van nagyjából 1 hónapom. Persze minden halállal kb 25 mappal növekszik ez a szám. A tipped meg jó volt, 2 exás craft után scouring és 9 exáért el is vitték fél órán belül. 7 exa tiszta haszon.
-
tibee77
őstag
válasz brunnehilde #23265 üzenetére
Na gz duplan. A lvl100hoz ajanlom h szerezz be egy hh-t.nem tudom milyen builded van de ha gyors a clear akkor egy hh-val sokkal könnyebben lesz meg (gyorsabb, biztonsagosabb) a kövi szint.en anno el se tudtam volna kepzelni, hogy anelkül lepjem meg.jo mondjuk en a gyorsabb utat valasztottam, chaineltem a pj rotakat, akkoriban meg a legjobb xp forras volt.
-
brunnehilde
senior tag
válasz tibee77 #23266 üzenetére
Most elgondolkodtattál. Meg tudnám venni és még tönkre se mennék, de necronál megéri? A modok hatnak a minyonokra? Gondolom nem. Viszont buknák vele kb 800 ES-t, meg 1 zombit. Mondjuk ez még beleférne.
-
tibee77
őstag
válasz brunnehilde #23267 üzenetére
Fuu passz en csak ranged es melee karin hasznaltam, summoneren nem.de a legegyszerübb ha kiprobalod.az egyik ha nem a legjobb cucc a poe-ban.fun as fuck. ha nem lesz jo akkor meg eladod, hamar lehet eladni mert mindig van ra kereslet, hiaba olyan draga.
-
brunnehilde
senior tag
válasz tibee77 #23268 üzenetére
Hah, ez tényleg durva. Nem tudom, hogy profitálnak-e belőle a minyonok, de annyira nem is érdekel. Első mapon meg is született Hulk és Higanyszál (HH) szerelemgyereke. Megnőttem vagy 5 méteresre és nem birtam követni a sebességemet. A hiányzó ES-ről meg annyit, hogy 6k-ról leesett 5,3-ra, de HH-val volt már 22k is. Újabb tétel kihúzva a PoE bakancslistán.
-
tibee77
őstag
válasz brunnehilde #23269 üzenetére
Erröl beszeltem. igy kicsit nehezebb meghalni.
Fokozdd az elvezeteket es nemesis modos mapon menj ha idaig nem ugy mentel.[ Szerkesztve ]
-
sirdond
őstag
oh?
ez azért érdekesen hangzik[ Szerkesztve ]
-
brunnehilde
senior tag
Mindig mondtam, hogy vigyázni kell a szteroidokkal.
Tibee: beraktam a nemesist, de nálam továbbra is a favorit a harbinger. Túl jól keresek velük, és mindegyiknél van 4-5 rare monsta is, lopkodhatom a modokat.
Jut eszembe, úgy tűnik átvesznek modokat a minyonok is. Pl. volt egy mod, aminek hasonló a jele, mint a fortifynak. Nem találkoztam még vele korábban a játékban, szóval nem tudom mit ad, de a minyonoknál is megjelent, és szerint a speed modokat is megkapják, mert ha rakéta üzemmódra váltok, akkor is tartják velem a lépést.
[ Szerkesztve ]
-
tibee77
őstag
válasz brunnehilde #23272 üzenetére
Ezt te erzed hogy mi neked a jo ha a harbi is okes akkor hajra.
Ezt viszont tenyleg nemtom, en sose hasznaltam hh-t minionos buildben.poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
sirdond
őstag
@Har_melin jobban leírta
4.0 gameplay demo
Nem gondoltam volna, ez eddigi infók alapján azt hittem, hogy csak valami trailer lesz, meg feature-öket mutatnak, concept art, ilyesmi, mert hogy nincsenek olyan szinten.
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
ExileCon előzetes:
- a live stream a megnyitó előtt egy órával kezdődik, pár ismertebb streamer fogja bemelegíteni a közönséget (találgatások)
- keynote, főleg a 4.0.0-ról és a többi újdonságról (Chris Wilson, Johathan és Erik)
- utána egy kb. egy órás értékelés a bevezető streamerekkel és egy vezető fejlesztővel az elhangzottakról
- 4.0.0 demo gameplay stream (kíváncsi leszek, ki lesz a kiválasztott, eddig általában ZiggyD volt)
- 3.9.0 részletes sajtóbemutató, kérdésekkel
- 4.0.0 részletes sajtóbemutató, kérdésekkel
- még pár óra streamA második nap programja még nincs kint, a végén lesz egy streamelt Racing Finale
-
tibee77
őstag
Ezekröl az infokrol total lemaradtam! nagyon komoly valasz lesz ez a dio 4 bemutatojara. en azt remelem hogy valamikor reggel vagy este lesz a bemutato mert a du-os müszak miatt nem akarok lemaradni rola.
[ Szerkesztve ]
-
tibee77
őstag
válasz TrollBalint #23281 üzenetére
Este 10re erek haza a melobol szoval yaaaay!
[ Szerkesztve ]
-
-
sith7
nagyúr
válasz TrollBalint #23281 üzenetére
-
brunnehilde
senior tag
válasz Har_melin #23275 üzenetére
Huh, várós.
Kezdem megérteni, miért nem rohangálnak mindenfelé Lvl100-as karakterek a játékban. Durván 25 óra tiszta játékidő kell 99-ről 100-ra, lehetőleg T16 mapokon. Igy elsőre talán nem is tűnik olyan soknak, ha valaki játszik napi akár 3-4 órát, de a realitás az, hogy b*szott nehéz. Egy idő után, ha lenyomsz mondjuk 50 mapot halál nélkül akarva-akaratlanul, lankad a figyelem és még egy ilyen szuper terminátor builddel is elég 1-2 másodperc, ha máshol jár az eszed és véged. +2,5 óra játékidő (saját keserű tapasztalat).
Tegnap tudtam még fokozni a dolgokat, Legionnal nemnormális mennyi modot lehet összegyűjteni. És már nincs 22% XP-m.
-
sith7
nagyúr
válasz brunnehilde #23285 üzenetére
10k life / 18k shield ?!
-
-
félisten
-
sith7
nagyúr
válasz brunnehilde #23287 üzenetére
Az alap is durva
-
Genji
őstag
Mindjárt sajnálni kezdelek... Ja nem.
[ Szerkesztve ]
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
Har_melin
addikt
válasz brunnehilde #23285 üzenetére
Gondolkoztam ezen a bejelentés dolgon, nem lennék a marketingeseik helyében. A Blizzardnak egyszerű volt a maguk "ez lesz majd egyszer, addig meg néha majd lesz még valami" metódusával. A GGG-nek viszont úgy kell valami nagyot dobnia, hogy az egyszerre legyen nagyon ígéretes és várós, de ezért a következő bő egy-másfél évben a játékosok akarjanak játszani a rendszeresen érkező frissítésekkel is - ne tegyék le a lantot azzal, hogy majd a 4.0-ra visszanézek.
-
simondr
senior tag
"Teleportálgat "random" módon a térképen."
Shroud walkernek hívják és tényleg baromi idegesítő HH-val.
Nem random teleportálgat, hanem egy közeli mobhoz "ugrik oda". -
sirdond
őstag
válasz Plazmacucci #23288 üzenetére
minek? ennyire elvonási tüneteid vannak nap közben?
-
félisten
-
brunnehilde
senior tag
válasz Har_melin #23291 üzenetére
Benne van a pakliban, hogy bejelentik, hogy havidijas lesz, hogy szoktassák a gondolathoz már most az embereket, de ez is visszaüthetne, a köv egy évben kutya nem venne support packot, mert minek, ha úgyis hamarosan fizetni kell érte rendszeresen. Igazából a játékon, játékmenetben nem nagyon tudom, mit tudnának úgy változtatni, hogy az jobb legyen ennél, de lehet csak nekem szegényes a fantáziám. Talán összességében az egyszerűsités jót tenne neki, a fragmentekben azért nem olyan nehéz elveszni, ha az ember még kezdő, de mindegyiknek elég jó szerepe van a játékban, kár lenne értük. Max az essenceket, fossilokat, Junt és a crafting benchet valahogy összevonhatnák. Trade működhetne jobban, legalább a currency lehetne automata. Grafikánál, ha nem is kap új enginet a játék, azért ráncfelvarrás (mire a 4.0.0-t kiadják már jön a PS5) és a sokkal jobb optimalizáltság azt hiszem alap kell legyen. Buildeknél/skilleknél meg elhiszem, hogy piszok nagy meló, de jobban ki lehetnének egyenlitve. Erről a "minden ligában lesz 1-2 OP skill, amit majd liga végén szépen nerfelünk" dologról leszokhatnának. De majd meglátjuk. Blizzardnak elég volt egy sovány kis videó, hogy elájuljanak a népek, a GGG-nek ennél azért tényleg több fog kelleni, ha azt akarják, hogy szélesebb körben is felfigyeljenek rájuk.
sith7: A 10k life+ES-t elég könnyű összehozni ezzel a builddel, semmi drága gear nem kell hozzá.
Genji: Most miért? Nem vagyok elég sajnálatraméltó?
simondr: Utááálooom. Ez inkább hátrány, mint előny játék közben.
-
TrollBalint
addikt
válasz brunnehilde #23295 üzenetére
Szerintem azt nem most jelentenék be, mert akkor senki nem venne support packot a 4.0-ig. Illetve, ha bejelentik, akkor a játékos bázis jelentős része elmegy, ezért szerintem nem váltanak arra. Arról nem is beszélve, hogy ha havidíjas lenne, nem igazán lenne értelme még a külön mtx-eknek szerintem. Mert ha egyszer már fizetek a játékért, akkor ne kelljen még külön vennem hozzá ezt meg azt is.
A Diablo 4-ben nem lesznek olyan mtx-ek, amik hatással lennének a játékra, csak kozmetikai cuccok. Én reménykedem, hogy ennek lesz akkora hatása, hogy a GGG is úgy dönt, hogy lemond azon tervéről.https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
sith7
nagyúr
válasz TrollBalint #23296 üzenetére
Ha havidíjas lesz , nyomom is az uninstall - t
Nekem akinek alig van ideje játszani, nem lenne jó bolt kifiezetni a havi díjat, azért a "pár" óra játékért. -
sirdond
őstag
válasz TrollBalint #23296 üzenetére
ez helyesen úgy van, hogy "a blizzard most azt mondta, hogy nem lesz olyan mtx, ami befolyásolná a gameplay-t", mert nem akartak még nagyobb pr saját lábon lövést az utóbbi hetek után. az hogy, ez megjelenéskor is így marad e? sok pénzt nem mernék rátenni
nekem a pénzem még mindig egy valamilyen formában mobilon megoldott PoE játékon van
meg persze egy teljes itemizáció rework, de igazából az nem lenne meglepő, mert már többször nyilatkozták, hogy nekik sem tetszik a jelenlegi állapot. -
Har_melin
addikt
válasz brunnehilde #23295 üzenetére
- essence craft szerintem mehet a kukába. A corrupted és a top level cuccok kivételével szerintem ma már senki sem használja, mert a crafting benchen szinte minden elérhető belőle. A corrupted cuccok által adott craftokra lehetne egy új fossil, amit a benchben kell felhasználni. A breach sem fog hiányozni, ma már se nem kihívás, se nem extra tartalom, a unique cuccok eshetnek máshol, pl. a legionból.
- currency trade automatizálása: én nagyon örülnék, ha lenne egy "tőzsdés vendor", aki mondjuk az előző nap/hét átlagára +/- 1-2%-on adna-venne, akár maximált napi limittel (mondjuk 10 exa). ez a manipulálást nem hiszem, hogy teljesen kiszűrné, de végül is értelmetlenné tenné. (De lehet, hogy csak gyenge a fantáziám.)
- grafikai ráncfelvarrás: ez biztosan lesz
- optimalizálás: bejelentve biztosan lesz, különösen a mostani liga balhéi után, de hogy hogyan fog működni, arra majd csak a 4.0 adja meg a választ. Kérdés, hogy addig mit terveznek, mert láthatóan mostanra az ötletek megvalósításának szoftveres akadályai is vannak. (A legion sem volt mentes a nagy tömegek hirtelen aktiválódása miatti balhéktól.)
- skill balansz: szerintem egy teljes, átfogó item és skill átdolgozás kell majd a játéknak. Mostanra mindkét csoport úgy elszaporodott, mint kutyán a bolha és ez érzésem szerint egy csomó esetben kényszerfejlesztéseket jelent. Folyamatosan kapunk új skilleket és cuccokat, amiket persze szeretnének, ha használnánk, ezért aztán igyekeznek erőssé tenni őket - de már annyi interakció van, hogy reménytelen folyamatos nerfelés nélkül kiegyensúlyozni a hatást. Ha meg a terv ellenére mégse jön be a cucc, akkor egy darabig alszik, de utána jön az, hogy fel kellene pimpelni, mert senki sem játszik vele.
-
Win-T
senior tag
+ Ezt a rohadt steames frissítést tegyék rendbe 4.0-ban... háromnegyed órája itt ülök és várom, hogy települjön a patch és még sehol nem látom a végét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs