Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Suineg
senior tag
válasz
Soma01 #55841 üzenetére
Kábellel nincs csatlakozás. Be van dugva konnektorba, csatlakoztatva van mindkét wifi sávhoz külön-külön (2,4 és 5 GHZ) Müködik is a lelkem, de a fő router hálózatán kívül (192.168.0.xxx) egy másik cimkiosztást hoz létre (192.168.10.xxx). Az átjárója xxx.xxx.10.1 lesz. Azt szeretném, hogy egy cimkiosztást használjon a fő routerrel, a DHCP-jét tiltanám és a fő router osszon címet. A Lan ip-t átirva xxx.xxx.0.2 -re beírva a mask és az átjárót, tiltva a DHCP-t, már nem csatlakozik fel utána és a webadmin sem jön be. Annyit még csináltam, hogy a routerben wds-t bekapcsoltam, ráléptem a wifi hálózatára (vagy a 2,4 vagy az 5 GHZ-en lehet csak). Router kikapcs/vár/bekapcs után már betöltötte a webadmint (192.168.0.2) de valami nem tiszta mert csak egy picit működik, azután szintén nem. Vagy valami nincs még megadva, vagy valami ütközik...
Van egy másik repeater is amit be tudtam állítani, remélhetőleg ezt is sikerül, kérem a segítségeteket, nem hiszem el, hogy nem akar összejönni. Egész nap szórakoztam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Diablo IV
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest