Új hozzászólás Aktív témák

  • Sanki

    addikt

    Akadt 1 problémám megint: ma kb. 5 percre be volt indítva az autó, hogy melegedjen, hogy könnyebben tudjam a jeget lekaparni (már 1 órája kapartam), elsőre egyből indult a kocsi. Utána leállítottam és folytattam a jég leszedését (a kulcsot nem húztam ki, de teljesen visszakapcsoltam, a rádió viszont ment közben).
    Mire indultam volna el a kocsival nem indult el, gyújtás ráadás közben csak kigyulladtak a szokásos visszajelző fények és semmi több, csak kattog valami.
    Miközben kapcsoltam le a világítást tompítottról akkor a helyzetjelzőnél elkezdett megint kattogni (ugyanaz, mint fentebb is, hasonló az index kattogáshoz, de nem olyan erőteljes), amikor teljesen lekapcsoltam, akkor kigyulladt a két index jele. --> Videó

    A dátum és óra is visszaállt alapértelmezettre, illetve helyzetjelző esetében van belső világítás (a km óra és az óra kijelző), ha már tompítottra rakom, elhalványulnak ezek.
    Ezek után pedig zártam volna le a kocsit táviránytóval és egyszerűen csak felvillantak az indexek, de a zárak maradtak, nem zártak le. Utána kulccsal nagy nehezen le tudtam zárni a központi zárat.

    Ilyenkor mi van? :(

Új hozzászólás Aktív témák