Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    válasz Szada85 #66275 üzenetére

    Igen, ez a BlackFriday is atyavilag, hogy mekkora egy kamu nagyon sokszor :D felnyomjak az arat, 30% al, rairjak, hogy 40% kedvezmeny es akkor kaptal 10% ot es kifosztjak a boltot :D ...egy ket esetben mondjuk van valoban jo kedvezmeny, de 90% az csak a birkak megvezetese szvsz.

    Uj auto az cool dolog. Tenyleg olyan, amit szeretnel, Te kezded el hasznalni, szepen törödve hasznalod, bejaratod, olajat csereled, ahogy illik, ott a gari ha valami gyartasi hiba van, tudod, hogy nem volt mostohan hajtva stb...jo dolog ez es ha igy hasznalod par ev mulva egy kinalati lista legdragabb darabjai között hirdetheted meg, vagy hajthatod nyugodt szivvel hoszabb akar 7-8 evig is. Csak hat ugye ennek meg kell fizetni az arat :) meg persze az atadas is kiraly, izgulsz, elemeny stb :))

    Hasznaltauto olcso, de benne van a riziko kökemenyen....akar milyen alapos vagy, jo esellyel alapbol kompromisszummal fogod megvenni es ha "hozzaertötöl" jön ki tudja mik vannak elrelytve, ganyolva....hogyan volt hasznalva, odafigyelt e az olajcsere, visszahütötte e a turbot ha kellett, kitaposta e a szemet hidegen a -10fokban, hogy gyorsabban fütsön.....stb. Aztan ha valami hiba van na akkor aztan talald ki, hogy normal hiba, vagy valami relytett ganyolas, vagy relytett hiba, vagy az amugy 2x annyi km miatti hiba, vagy valoban volt e cserelve az az alkatresz.....nem egy egyszerü örtenet ez a hasznaltauto....amiket olvasni storykat :Y :Y

Új hozzászólás Aktív témák