Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szada85

    aktív tag

    válasz Declare #66270 üzenetére

    Én is hasonlóra tudok gondolni, valamint esetleg arra, hogy - és ezt nyilván minden gyártó el tudja játszani -, hogy olyan " Black Friday-esen " picit eleve feljebb lövik az árakat, akár az extrák árát, mint amennyi " alapból " lenne, és aztán ebböl tudnak nagylelküen engedni.
    Erre írtam, hogy nem tudom, miként müködnek a márkakereskedések, hogy X autónként jár X bónusz, és akkor inkább enged az árból, csak meglegyen a darabszám, amiért aztán kárpótolja öt a bónusz. De csak találgatok. :)
    Emiatt kérdeztem elözöleg, hogy esetleg pont 1-2 darab hiányzik a kereskedönek a bónusz kvótához, ezért gyorsan beajánlotta a kedvezményt, hogy inkább legyen meg, aztán jön a pénzvonat neki, és a vevö is örül.

    Az új autó nyilván az elsö pár évben sokat veszít értékéböl ( kivéve a ritka szupersportautók elsö-utolsó darabjai mondjuk :) ), de szerintem ezt bele kell kalkulálni.

    Ettöl függetlenül biztos megvan a maga varázsa egy új autónak, illat, tapintás, elsö púzás, átadási ceremónia ( nézegettem M3/M4 "átadós" videót a BMW Welt-ben, és hat nahh, végig tudnám szenvedni :P ), plusz ha valaki hosszú távra tervez, és megengedheti, lehet jobban jár, ha új korától megvan, és vigyáz rá, mintha vesz egy " Jahreswagen "-t 1-2-3 évvel, ami elötte bér/céges autóként kapta az ívet. De persze ezt ki-ki döntse el magának, mit szeretne. :)

    Nekem elegek új-ból a bérautók egyelöre, tök jó kipróbálni mindenféle típust, fajtát, össze is lehet hasonlítani öket egy pár napos út alatt, bár eddig új Astra nem Volt köztük sajnos.

Új hozzászólás Aktív témák