Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoaryFox
Topikgazda
Magával az üzemi fékrendszerrel nincs probléma fékbetét-ügyben, tehát nem darál, szépen fog, azokkal nincs gond, csak ugye nekem még hátul dobfék van és csak a kézifék pofái vannak megégve.
Jelenleg még melóban vagyok, de majd hazafelé az 51-esen ijesztgetem majd a népet
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
w333
félisten
válasz HoaryFox #57651 üzenetére
Csak óvatosan ... akár egy parkolót is kereshetsz a művelethez, felgyorsulsz 60-70km/h majd nyomsz egy satuféket, ezt 2-3X megismételed és ha bekeményedik akkor nincs gond, ha viszont ugyan olyan puha marad akkor 99.9% hogy nem levegőztették ki normálisan a fékeket !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
titán
válasz HoaryFox #57647 üzenetére
Rugalmas a pedal, vagy csak lent fog? Ha rugalmas, akkor meg levegos. Lentebb nem nagyon foghat a fek, mivel az osszes fek az autodon automatan utanallit. Ha allohelyben pumpalva nem valtozik semmi, akkor felesleges a menet kozbeni proba, nem fog valtozni semmi. Szerintem ki lett az legtelenitve rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
Markizmark
addikt
válasz HoaryFox #57651 üzenetére
Nálad olyan nincs hátul (meg a legtöbb autón), hogy üzemi meg külön kézifék pofa, a kettő ugyanaz. A kézifékkel is az üzemi fék pofáit nyomod szét csak bowdennel, szóval ha megég akkor csökken a fékhatás hátul. Lehet, hogy elfáradtak a dobfék rugói és ezért maradnak kint a pofák. Vennék a helyedben felújító szettet, a friss rugók talán jobban visszahúzzák a pofákat, plusz a bowden csere sem árt, hátha be van rohadva és szorul.
Ahogy Lauda mondja nem kell ahhoz 70-ről satuzni, hogy beálljon a fék, elég álló helyben is izomból lenyomkodni, sőt, ha álló motornál pumpálod és pár nyomás után felkeményedik és nem rugalmas akkor oké, nincs levegő.
[ Szerkesztve ]
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
beg
veterán
válasz haddent #57660 üzenetére
Az hittem csak én vagyok ilyen, hogy télen első a szekér, aztán csak üzemi hőfok után húzom magamra a meleget. Addig meg mint a makk ász, vacogok
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Markizmark
addikt
Az enyém 4km után éri el a 90 fokot ebben az időben, akkor kapcsolom be a fűtő ventilátort, addig felesleges mozgatnia a levegőt. 90-nél kezdek fűteni, utána felmegy majdnem 100-ig a víz, ott láthatóan kinyit a termosztát, leesik 90 fölé, és onnan lassan beáll 95-re. Pályán nem is kell a fűtőventilátor, a menetszél küld be elég levegőt.
-
F_Gergely
őstag
válasz Markizmark #57665 üzenetére
hát a watt számot nem tudom, nekem gyári amíg plüss ülésem volt leghidegebb időben is (-15-18 fok) 1-2 perc után már lehetett érezni a kellemes meleget, most bőr van ezeknek kell idő, de lehet csak a fűtőlap már nem az igazi. De amúgy percek alatt felfűti az ülést, nagyon hasznos és már utólag is beszerezhető.
-
Markizmark
addikt
válasz F_Gergely #57666 üzenetére
Én különösebben nem babrálok már bele az autóba, nem veszek hozzá gyári fűtést, de egy külön, szivargyújtóst még majd veszek jövő télre.
2 évet még használom az autót, addig pont 20 éves lesz, akkor már nem műszakiztatom le valószínűleg. Most ősszel utoljára még igen, aztán ennyi, nem lakatolgatom.
-
F_Gergely
őstag
válasz Markizmark #57667 üzenetére
én már a szivargyújtót is száműzöm, nem szeretem a vezetékeket, legyen szépen minden elrejtve.
Nagyon babrálni sem kell biztosíték táblára be lehet kötni a fűtést, csak a vezetékeket kell elrejteni. Ebay-es ülésfűtés tökéletes, máshol is ugyan azt kapod csak drágábban. -
Petyyyyy
addikt
Tudom...biztos megzaklatnának egy ilyen csudiszép sárga helyzetjelzőért is. [link]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
oliwire
őstag
Valami kis ördög biztos van az autóban. Mindegyik index jó, mindegyik lámpa jó. De ha mondjuk indexelek, akkor ugyanolyan ütemben pislákol a tompított is, meg belül a műszerfal is. Természetesen úgy, hogy mikor az index világít, akkor halványabb a többi. A generátor döglődik? A múltkori szervós történet sem volt azóta, de akkor is már generátorra volt gyanakvás.
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz bazsimano #57657 üzenetére
Igazán nincs mit.
Csak már elég rég "vacakolok" a LED-es témával, ha tudok segítek a jobbat választani, ráadásul amennyiért itthon egyet kapsz, annyiból én pl. legutóbb 10-et vettem, és a jelenleg gyártott (egyik) leghatékonyabb LED-ekkel szerelt típusból.
Igaz ezek 39mm-es méretűek, C7W helyére kellett.
Bár hajlik annyit az a lemezke a kesztyű-/csomagtartó lámpatestben, hogy nem mozogna ez sem.[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
-
HoaryFox
Topikgazda
Aki segített:
Na, megrugdostam egy picit a féket, mintha egy kicsit jobb lenne, de még így is kicsit süppedős. Álló motornál meg jó. Na mindegy, jövő héten megy vissza, úgyis ki kell cserélni a kézifék bowdent, szóval lesz mellé egy fékpofa készlet is hátulra.
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
trassher
addikt
Ma megnézte az autót a kárszakértő. Péntek estére mondta, hogy hívjam fel, akkora számolja ki az összeget. Azt meg vagy elfogadom és elutalják vagy azt mondom, hogy majd a javító számlákkal igazolja a munkát és kifizeti a biztosító. Érzésem szerint a második lehetőséget választom. Kimentem barátomhoz aki csinálja majd, azt mondta hogy korrekt a jegyzőkönyv. Épp egy r-line golfot csinált. Azt mondta gyorskárra 280.000-t fizetett volna a biztosító, az alkatrészek csak magukban kerültek 300.000-be.
[ Módosította: pepe091 ]
Redmi Note 7
-
Vesztor87
senior tag
A G/H Astra fenntartása (szerelés, szervizelés, biztis, casco all in minden) között van jelentős különbség? Tudja valaki? Köszi!
-
BullKoxa
őstag
Most olyat kérdeznék bőröztetni szeretném a kormányt , és ideiglenesen milyen kormányt lehet felhelyezni amivel használni is lehet a kocsit amíg megjön a kormányom? Feleségem ezzel jár dolgozni!!
Nekem ez tetszik. 14.000 ft.
2. Kérdésem!! Ha gyújtást, vagy jár a motor akkor a rádióm recseg, zúg , ezt mi okozhatja ( amúgy jó gyújtás nélkül ) ?? nagyon idegesítő. Szeretném megszüntetni,
Köszönöm előre is a segítséget !
Üdv : Kornél
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Igen az új Opelok nem jók... 3 különböző autó oldal véleménye alapján.
Astra Sports Tourer:
Alap, hogy a legjobb autó a cégautó, most pedig minden eddiginél boldogabb lehet, aki Opel Astra Sports Tourert választhat magának. Kipróbáltuk, bejött!
A flották több mint fele kombi lesz – megérkezett az Astra ST
Ennyi pénzért jelenleg nem igazán tudunk vonzóbb családi autót ajánlani sem a szegmensben, sem pedig az egész piacon, ami mindenképp óriási dicséret az új Astra Sports Tourernek, és tökéletesen jelzi, hogy mennyire jó autó lett. Minden elismerésünk az Opelé az új Astra kapcsán, amely immár kombiként is másodízben győzött meg minket.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest